5 ağustos 2012 hakkari geçimli karakolu baskını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kıçıkırık örgüt bozuntusuna karşı aldığımız kaçıncı baskın haberi...
Adamlar burnumuzun dibinde..
Hatta içimizde...
Kanunlarımızda suça teşvik eden, ona yataklık yapan , suçu gizleyen aynı suçtan SUÇLANMAZMI?..
Bunu tespit etmek ortaya çıkarmak bizim için çok mu zor?...
Bu insanlar diğer TC vatandaşlarıyla aynı haklara sahipler..
Hatta daha da fazla haklara sahipler...
Neden bu kadar taviz veriyoruz?
Nedir ayrıcalıkları?...
Kimse vatanım için çalışıyorum falan demesin...
Hatta yöneticilerimiz hiç demesin...
Bizi bu duruma sokan zaten yöneticilerimiz...
Yeter artık diyesim geliyor...
Ama desem noolur ki...
Bir kız ismi olmaktan öte gitmez yeter im....
Ayıp... Utanıyorum artık...
Nerdeyse Acımadı ki, acımadıki diyeceğiz teröristlere...
Yazıklar olsun... :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kıçıkırık örgüt bozuntusuna karşı aldığımız kaçıncı baskın haberi...
Adamlar burnumuzun dibinde..
Hatta içimizde...
Kanunlarımızda suça teşvik eden, ona yataklık yapan , suçu gizleyen aynı suçtan SUÇLANMAZMI?..
Bunu tespit etmek ortaya çıkarmak bizim için çok mu zor?...
Bu insanlar diğer TC vatandaşlarıyla aynı haklara sahipler..
Hatta daha da fazla haklara sahipler...
Neden bu kadar taviz veriyoruz?
Nedir ayrıcalıkları?...
Kimse vatanım için çalışıyorum falan demesin...
Hatta yöneticilerimiz hiç demesin...
Bizi bu duruma sokan zaten yöneticilerimiz...
Yeter artık diyesim geliyor...
Ama desem noolur ki...
Bir kız ismi olmaktan öte gitmez yeter im....
Ayıp... Utanıyorum artık...
Nerdeyse Acımadı ki, acımadıki diyeceğiz teröristlere...
Yazıklar olsun... :pr:

Dur hele üstad gazlanma bukadar
hele 40 milyarlık camiyi bir yapalım çamlıcaya,ardından karakolları falanda yaparız belki para kalırsa
sadece para ilede bitmez karakol işi dur önce yandaş biriki müteahit lazımki paralar boşa gitmesin
bu işler tanrının adaleti sağlamak için para peşinde koşmasıyla aynı
oda para nerede tanrı orada,tanrı nerede para orada durumunda
para para para bir bulsun parayı
oda adaleti sağlayacakmış dünyada,
birazdaha sabır bu işler finans işi)
bak genelkurmay başkanının bile bu ülkede gözyaşından başka verebilecek birşeyi kalmamış
ha birde koltuğu var bak onu vermez
para için o çok lazım,
geçinmeye geldiler bu dünyaya daaa
daha TÜRK üm bile diyemeyenlerin yönettiği bir ülkede ne çok şey istiyorsunuz hepiniz.

---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 14:00 ----------

Kafamıza çuval geçirdiler...
Teşekkür mahiyetinde, Kuzey Irak’taki Amerikan üssü’nü biz inşa ettik. Erbil Havalimanı’nı biz yaptık. Süleymaniye Havalimanı’nı da... Rahat gidip gelsinler diye, tarifeli uçak koyduk.

Şahane kampuslarıyla üniversiteler yaptık. Türkiye’nin güneydoğusu’nda dünyaya geldiysen, bu üniversitelere sınavsız kabul ediyorlar. Yurt ücretsiz.
200’er dolar harçlık veriyorlar.

İçişleri Bakanlığı binasını, Kültür Bakanlığı binasını, Merkez Bankası binasını, Kürdistan Başbakanlık Binası’nı biz yaptık. Kuzey Irak’taki Amerikan
Elçiliği binası da bizim eserimiz.

Elektriği kim veriyor? E biz tabii... Üstelik, kendi vatandaşımıza kilovatsaatini 20 kuruştan veren hükümetimiz, Kuzey Irak’a 10 kuruştan veriyor. Kullandıkları “ampul” de bizden.

İçme suyu şebekesini, kanalizasyonu, arıtma tesislerini, sulama kanallarını, enerji iletim hatlarını, otoyollarını, demiryollarını, köprülerini, tünellerini, viyadüklerini biz yaptık. Plazalar, iş kuleleri, 14’er katlı apartmanlar, bahçeli, havuzlu villalar yapıyoruz.

Petrol ve doğalgazı bize satsınlar diye, kendimize, kendi ellerimizle boru döşedik.

Sosyal yaşam gelişsin diye, spor salonlarını, alışveriş merkezlerini, sinemalarını, kültür merkezlerini inşa ediyoruz. Çocukları mutlu olsun diye,
sevabına oyun parkları kuruyoruz.

Yaralı pkk’lıların tedavi gördüğü hastanelerini biz yaptık. Erbil’deki hastanede çalışan bi Türk doktorun röportajı vardı geçenlerde, “buraları İstanbul’dan güvenli” diyordu.

Erbil caddelerindeki okaliptüs ağaçları savaş sırasında kurumuştu, vah vah, derhal devreye girdik, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, para almadan, palmiye ağaçları diktik.

Türk müteahhitlerle ortak iş tutan peşmerge işadamı Hacı Süleyman’a mikrofon uzattı bizim televizyonlardan biri, “geleceğin Dubai’si olacağız, açılımı destekliyoruz” dedi adam.

Çöpçülük de bizim... İnsanın koltukları kabarıyor. Belediye binalarıyla beraber, caddelerin, sokakların temizlik ve çöp toplama işini yapıyoruz, ne kadar gurur duysak azdır yani... Kamu hizmetlerindeki garsonluk ve “uşaklık” işine de talibiz, layık görülmemiz an meselesi.

2 bin 500 firmamız, 5 bin mühendisimiz, 100 bin işçimiz harıl harıl çalışıyor...
Ki, güzelleşsin Kuzey Irak.
Mesela, en son 7 yıldızlı bi otel yaptık Süleymaniye’de, ismi Güzellik Şehri!

Hal böyleyken...
Evlatlarımızı şehit edenler, elini kolunu sallaya sallaya nereden geliyor?
Oradan.

Karakollarımız nasıl?
Barakadan.

Bildiğin, briket.
Çatıları, teneke.
Gerek yok rokete...
Mermiyle süzgeç gibi oluyor tavan.

Bakın, iddia ediyorum...
Sınırdaki kampları, Kandil’deki mağaraları şöyle insanca yaşanır bi hale getirmek için ihaleye çıksın Murat Karayılan...
İşi Türkiye kapmazsa, yüzüme tükürün...
Yılmaz ÖZDİL

bir türlü karakolların iyileştirilmesine sıra gelmiyor, neden? dayıoğlu amcaoğlu teyzeoğlu vs malı biraz daha götürsün, biraz daha sabredin, mehmetçik nasılsa bitmiyor, 1 milyon tane daha var di mi, ulan yatacak yerleri yok bunların, öbür tarafa gidince o şehitler sormayacak mı seni aldığın zırhlı merso-özel uçak ile kaç tane karakol iyileştirilirdi diye ...
toki binlerce ev bitirdi, teslim etti, 4 senedir karakolların yarısından fazlasını bitirememiş, ilk iş şehit olayları duracak, bana metro getirme, bana ev yapma, köprü yapma, önce çocuğumun ölmesini önle !!! nasılsa onların çocukları o karakollara girmiyor, onlara göre hava hoş tabiki ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar