5.700 TL 2016 model 0 km Pcx 150 Satılık

Merhabalar;Başlıkta okumuş olduklarınız şu anda sahibinden.com da yayındadır.Bu nasıl oluyor arkadaşlar neye yormak lazım bu olayı ilanın yayında olduğu şehirde bir arkadaş varsa rica etsek bir baksa şu olaya zira imkanım olsa İstanbul dan gidip bakmak istiyorum.

bence fiyatı yanlış yazmışlardır. yanlışlıkla yada bilinçli biri arasında bir şekilde aklına girer satarız hesabı olabilir.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Kapora dolandiricilarindan da olabilir.ucuz ilandan kacacaksin

bartındaki bayinin camında "open" yazıyor he mi?

geçelim gençler. ilan başlığı şöyle olmalı bence" takla atıp, yandıktan ve üzerine heyelan düştükten sonra hiç km yapılmamış pcx satılıktır"

kolay gelsin.

İki gün önce neden bu kadar ucuz nedeni nedir dediğimde telefon yüzüme kapanmıştı herkes istediğini istediği fiyata satmakta özgürdür ancak ben polis olsam bu ilanı çoktan gidip soruşturmuştum yani illa suç işlendikten sonra mı telefon açmamız gerekiyor emniyete.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fiyat çok iyi almayı düşünüyorum , alırken eksper yaptıracağım bir sorun olursa almam lastikler michlen değil fiyattan düşer belki

Ben sahibindene şikayet ettim. Sizde birkaç dakikanizi ayırıp şikayet edin.

IQ skoru 60 ve hafif üstünde olan herkesin anlayabilceği şekilde bariz dolandırıcı.

Üyelik Tarihi Mayıs 2017
Bartında böyle bi mağaza yok zaten kendim bartınlıyım adamın uyelığıde yenı kapora dolandırıcısı ! sahıbındene sıkayet edelım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamda kapora yollayacaktım inanmıştım ilana ya tutarsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar