5-6 bin lira civarında mont önerisi

Sorum başlıktaki gibidir. Kış mevsimi yaklaştığı için önceliğim kışlıktır. Dört mevsimlik de düşündüm ama kışın sıcak tutup tutamayacağı konusunda şüphelerim var. Ve montlarda dirsek koruması oluyor mu? Kullanan arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum.

Motosikleti
SYM ADX 125
Vexo, prosev, forte markaları var o fiyatlarda. Kullanmadığım için kalitesi ile alakalı yorum yapamam ama bazı modeller omuz ve dirsek bazı modeller omuz-dirsek-sırt koruma sunuyor.

Motosikleti
Honda CBR500R
O fiyat bandında Vecton'un ürünleri de var. 3-4 ay önce siyah kot ceketini satın almıştım. Henüz sadece yazın kullanabildim, sırt koruması, omuz ve dirsek korumaları içinde geliyor. Seviye 1 korumaları zayıf bulduğum için seviye 2 korumalar ile destekledim. Cordura kumaş ile desteklenmiş. Bana göre eksi yönleri dirsek korumaları tam yerine oturmuyor, omuz kısımlarının rengi açılmaya başladı çok kötü bir görüntü oluştu. Yazın dehşet terletiyor. Diğer sezon yüksek ihtimalle kullanmayacağım. Fileli bir şey bakarım diye düşünüyorum. Kaza esnasında parçalanacakmış hissi veriyor, korumalar da sanki sağa sola oynayacak gibi duruyor. Kışın, mont ve ceket içine giyebilirim diye düşünüyorum. Bu fiyat bandında aşırı kaliteli bulmak zor olabilir.

Motosikleti
Honda CRF250L
Scyoco nun yazlık güzel bir montu var baya, cep sayısı falan fazla.
Yazlık ama basit bir içlik yada rüzgarlık ile kışın yağmursuz havada güzel kullanılabilir

Full korumalı
Göğüs - sirt - dirsek -omuz

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Motomax'de yerli malı olan 4Riders'ın da bu fiyatlarda bir montu vardı sanırım ama modelini unuttum bi girip göz gezdirebilirsiniz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yurt dışındaki fiyatı 110 euro olan acerbis ramsey wented 2 4500tlye satılıyor ben de dün aldım saçma sapan türk markaları yerine adam akıllı güvenilir markaların montları var aynı fiyatlara

Kışlık bir Forte gt al. Sıfır derece havada gerçekten üşütmüyor bizzat kullanıyorum performans çok iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar