- Konu Yazar
arkadaş bu fiyata scoterların kralını alırız ama gilera dışında hangi güzel motoru alırız
sitede hep anlatmaya çalıştığımız bi şey var motor alacak birine bir şey önerirken kendi hayallerinizi deil deneyimlerinizi paylaşın suziki için bir şey diyemem ama hem piaggio hem honda scoterim oldu piaggio çok sorunlu bir alet ve parçası bulunmaz honda scoterin kralı hangi modeli :silent:scooter ın kralları suzuki, piaggio ve honda dır.
zaten sana kimse bi şey demiyo senin yaptığın doru olan bildiğin malı tavsiye etkullanıyorumben kymco ve arkadaşa öneriyorum bunun garip bi yanını göremedim. ayrıca oldukça kaliteli bi scooter.sonuçta son kararı verecek chucky arkadaşım.yanlış bi yönlendirme olmadıolanğı kanaatindeyim
benim beklentim az yakması, arıza çıkarmamasıdır.BBRR' Alıntı:şehir içinde bir motordan beklenen seri atak kıvrak olmasıdır
yine senin motordan beklentilerin doğrultusunda varılmış bir yargı, yani yavaş ivmelenmesi benim için pek problem değilBBRR' Alıntı:beat bu kıstaslar göze alındığında yavaş ivmelenen bu yüzden atak olmıyan bir motor
amortisörleri sert diyebilirsin ancak benim gibi 100 kg civarında ise yumuşak amortisörlü her motorun amortisörünü takoza kadar vurdurabilirsin bence iyi yaniBBRR' Alıntı:amortisörleri cidden çok kötü kaporta malzemesi şu beğenmediğiniz çinlilerle aynı
o yüzden sevgili çin motoru sahipleri servisteki ustalar ile dost olmuşken, ben honda activam ile 4000 km'de bir yağ değiştirmeye gidiyorum yani...BBRR' Alıntı:yani motor çinlilerden dahada kötü en azından onlar seri