4'ten 5'e

Arkadaşlar sitenin yavaş olmasından dolayı yeni yıla girmeye az kaldığı :clock: bu dönemde geç olmadan, hala site açılıyorken girip yeni yılınızı kutlayayım dedim. :cherry:
Yeni yılın hepinizi sağlık mutluluk ve istediğiniz motoru getirmesi ve deli eğlenceli geçmesi dileğiyle. :eek:ccasion5: :eek:ccasion7: :headbang:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sagol Murrat herkes yeni yılda istedigi motora biner iyişallah :thumleft:

Arkadaşlar sitenin yavaş olmasından dolayı yeni yıla girmeye az kaldığı bu dönemde geç olmadan, hala site açılıyorken girip yeni yılınızı kutlayayım dedim.

:pale: :pale: :pale: 2bin5 de hızlanıcaz :p

teşekkürler arkadaşlar sizde (bende) yeni yılda dilediğiniz motorla dolaşırsınız inşallahhh.
buradan kutlarım yeni yılınızıı... :bounce:

Güzel temennilerinize kaılıyorum.. Yeni yılınız kutlu olsun..

:farao: :farao: :farao: yeni yılınızı kutlar sağlık ve mutlu bir yıl dileğimle :farao: :farao: :farao:
leto cbrına kavuşur inşallah :mrgreen:

yeni yılınızı bir hayabusa selesinde bütün forum geçirmemiz dileği ile kutlar saygılar sunarım......

ikitekerlilere keyifli kilometreler, henüz beklemede olanlara en kısa zamanda motorlarına kavuşmalarını diliyorum.yeniyıl hepimize mutluluk,huzur, sağlık getirsin.
tüm motosiklet.net üyelerinin yeni yılını kutluyorum.

Motorsuzlara motor, yükseltmek isteyenlere yükseltme gücü, satmak isteyene zengin müşteri, yavaş server'i olanlara hızlısından server,
ülkemiz için AB müzakerelerine dayanma gücü , kıbrısa Denktaşsız yıllar
Endonezyaya Tsunamisiz günler,
Vatani görevini yapmakta olanlara acele teskere.
Banada 15 milyon YTL.

Not: Yeni yıl için Çorba duası.
:santa: :santa: :santa: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mtnet3 Tüm Motosiklet.net cilere, :mtnet3
En başta sağlıklı daha sonra mutlu huzurlu ve bol kazançlı ,hayallerinize ulaştığınız elinizdekilerin kıymetini bilip sıkı sıkı sarılacağınız ve bir önceki seneden kat kat daha verimli bir yıla girmeniz dileklerimle... :x-mas:
(bu temennileri her sene yaparım ama hepde gelen gideni aratır :pale: )

yeni yıla 1 adet jack daniels le giriyom isteyenle karşılıklı içerim
jawa bekliyorum seni :cherry: (viskiyi ne kadar çok seviyon bilmiyom ama sölemedi demesin dedim :sunny: )

Bende hepinizin ilk önce SAGLIKLI , MUTLU ,İKİTEKERLİ ve tabiiki AŞK la dolu bi sene gecirmenizi temmenni ediyorum..

(Dostlar sagolsun)....

kingston buzlar da benden :cherry:

onur logon ne kadar güzelmiş, özellikle kingston çok beğenmiştir.hiç şüphem yok! :mrgreen:

Evveeet 2005 tüm motorsikletlilere bol km li günler ,Su motorcularına iki tekerli motorlar, ikitekerlilere yeni modeller nasib eder inşallah AMİİİİN.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar