4Riders markası ve ekipman tavsiyesi

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Merhabalar. Ekipman alıyorum tek tük. Geçen gün Motomax sitesinden 4Riders marka 3 mevsim eldiven aldım 2000 TL'ye. Genel anlamda güzel gözüküyor, eldeki hissiyatı da iyi. Hava koşullarından dolayı henüz çıkıp deneme fırsatım olmadı. Mont ve dizlik de alacağım. Aynı markanın montu da var 6500-7000 TL bandında. Onları düşünüyorum, kullanan vb. varsa veya bu fiyat bandında önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bi' abimde Forte GT diye bir marka var, aşırı iyiydi o. Üstüme giymiştim, bayaa ağır bi' monttu ama koruma hissiyatı falan fevkaladeydi. Marka önerisi, ekipman önerisi olan vasra yorum yapabilir mi? Teşekkürler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bende acerbis ramsey wented 2 var yağmur harici bunu giyiyorum memnunum

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
4Riders birkaç ürününü kullanıyorum. Genel olarak memnunum. 4Riders City EVO • 4Riders Carbon Series Depo Üstü Çanta (Dominar'a uydurmak zorunda kaldım.) • 4Riders Carbon Series Koruma Demiri Çantası (Alet çantası olarak kullanıyorum. Sağda şarjlı pompa sol tarafta ışıklı powerbank ve alet seti var)
Yalnız bot standart çok beklentiniz olmasın. Kalın Slikon Bot Kılıfı ile beraber kullanıyorum. Yağmur ve Ankara'nın -12 soğuğuna kadar test ettim. Bot kılıfıyla kışlık goretex botlara taş çıkarır performansı oldu.
4Riders, Prosev, Prohel, ForteGT, Scoyco gibi markalar büyük markalarda tutmuş olan ürünleri fason olarak ürettirip satıyorlar. İçinde kullanılan koruma ekipmanlarına dikkat edilerek alınabilir.
Örneğin Forte GT yazlık mont var Flexist Level 2 korumaları var. Prosev 4 mevsim mont var onun korumaları CE idi kendim Impact Tech Level 2 mont koruma seti taktım. Tech90 kevlar pantolonu falan var. Eğer Acerbis, Revit, Alpinestar, Held, Dainese gibi markalara kolaylıkla erişecek konuma gelene kadar ne bulursak idare etmek lazım. Yeter ki ucuz diye dibin dibi dandik ürünleri almayın, varsın marka olmasın.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
4Riders birkaç ürününü kullanıyorum. Genel olarak memnunum. 4Riders City EVO • 4Riders Carbon Series Depo Üstü Çanta (Dominar'a uydurmak zorunda kaldım.) • 4Riders Carbon Series Koruma Demiri Çantası (Alet çantası olarak kullanıyorum. Sağda şarjlı pompa sol tarafta ışıklı powerbank ve alet seti var)
Yalnız bot standart çok beklentiniz olmasın. Kalın Slikon Bot Kılıfı ile beraber kullanıyorum. Yağmur ve Ankara'nın -12 soğuğuna kadar test ettim. Bot kılıfıyla kışlık goretex botlara taş çıkarır performansı oldu.
4Riders, Prosev, Prohel, ForteGT, Scoyco gibi markalar büyük markalarda tutmuş olan ürünleri fason olarak ürettirip satıyorlar. İçinde kullanılan koruma ekipmanlarına dikkat edilerek alınabilir.
Örneğin Forte GT yazlık mont var Flexist Level 2 korumaları var. Prosev 4 mevsim mont var onun korumaları CE idi kendim Impact Tech Level 2 mont koruma seti taktım. Tech90 kevlar pantolonu falan var. Eğer Acerbis, Revit, Alpinestar, Held, Dainese gibi markalara kolaylıkla erişecek konuma gelene kadar ne bulursak idare etmek lazım. Yeter ki ucuz diye dibin dibi dandik ürünleri almayın, varsın marka olmasın.
Sağolun hocam teşekkürler.
bende acerbis ramsey wented 2 var yağmur harici bunu giyiyorum memnunum
Teşekkür ederim.

Motosikleti
D400
ben botunu kullanıyorum, kaza yaptıgımda görevini layıkı ile yerine getirmişti.
Su an interkomunu da kullanıyorum.

Bence iyi marka ama montunu bilemedim.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
4 Riders'in vantuzlu depo üstü çantasını ve kışlık eldivenini kullanıyorum. Vantuzlu çanta artık pek bulunmuyor. Eldivenin de parmağında sileceği var, kullanışlı. Memnunum ben. Yalnız botları biraz ince.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ben kot motosiklet pantolonununu kullandım belli zaman sonra arası cortluyor. Yırtılıyor yani. Diğer markalar yırtılır mı acaba?

4riders armor deri montunu almıştım zamanında şimdi bedeni olmuyor ama taş gibi duruyor kenarda, atmaya da kıyamıyorum. 4riders breeze yazlık montunu da aldım. tek sevmediğim kollarındaki cırtlar fermuardan başlıyor istediğim gibi sıkamıyorum onun haricinde fena değil.

Merhabalar. Ekipman alıyorum tek tük. Geçen gün Motomax sitesinden 4Riders marka 3 mevsim eldiven aldım 2000 TL'ye. Genel anlamda güzel gözüküyor, eldeki hissiyatı da iyi. Hava koşullarından dolayı henüz çıkıp deneme fırsatım olmadı. Mont ve dizlik de alacağım. Aynı markanın montu da var 6500-7000 TL bandında. Onları düşünüyorum, kullanan vb. varsa veya bu fiyat bandında önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bi' abimde Forte GT diye bir marka var, aşırı iyiydi o. Üstüme giymiştim, bayaa ağır bi' monttu ama koruma hissiyatı falan fevkaladeydi. Marka önerisi, ekipman önerisi olan vasra yorum yapabilir mi? Teşekkürler.
Forte GT iyidir kışlık montta. Sıfır derece havada iyi performans verir. Prosev kışlık montta iyidir. Cm7 kışlık capitone astarlı deri mont gene kış için iyidir. Yaza da İtalyan hevik tavsiye ederim. Pantalon için vecton kotları güzel baya

-Tech 90 kevlar kot pantolon kullananmıştım. Barkın abi tanıtıyordu o zamanlar. Severek kullandım. yazlık pantolunu tekrar alıcam.
-YDS goretex kışlık uzun botu var diablo her türlü koşulda kullandım su geçirmedi. ayağımı kazalarda korudu. parasını hak eden bir ürün tavsiye ederim.
-ikiside yerli malı ve kaliteli markalar bakabilirsin. deli para verip büyük marka şart değil. mümkün olduğunca ekipman olsun konforun artsın.

5 sezondur yazlık botunu kullanıyorum, hala sağlam maşallah. Yırtılırsa tekrar alırım hiç düşünmeden. Eldiven ve mont gibi ekipmanları mümkün olduğu kadar yazlık ve kışlık olarak alın, çok fark ediyor. Kışlık bot olarak ben normal botumu kullanıyorum su geçirmez olduğu sürece arada fark olmuyor pek.

bir tek ben mi şanslıyım? 2017'de aldığım riderdenim pantalon hala sapasağlam.

Tek sorun kilo aldım, içine zor sığıyorum, 5 kilo versem süper olacak. :)
Riderdenim ve vecton marka pantolonlarım var. Tech 90 daha sağlam görünüyor. Riderdenim bir tık daha ucuz hissi veriyor. Sağlamlık olarak test etme şansım olmadı. Umarım olmaz da.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi demekki yeteri kadar motosiklet kullanmıyorsun. :)
Zaten kış geldi, en son Eylül sonlarına doğru Cyan ile kısa bir tur yapmıştık, Trakya'da çok güzl bir mekan bulup etleri köfteleri lüpletmiştik sonra motoru parkettim, akü şarj cihazını bağladım öyle duruyor, burada motora binecek hava yok, meşhur Trakya ayazı var dışarıda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Riderdenim ve vecton marka pantolonlarım var. Tech 90 daha sağlam görünüyor. Riderdenim bir tık daha ucuz hissi veriyor. Sağlamlık olarak test etme şansım olmadı. Umarım olmaz da.
Ben aldığımda riderdenim'in kotu kaliteliydi, şimdiki korlar gibi esnek dandik kumaşlardan değildi, hatta kaza yaptığımda içinde kevlar katmana gerek kalmadan kendisi bile yırtılmamıştı. Ama sonradan kullandığı kumaşları değiştirmiş, kalite bozulmuş.
tech-90 markasına bakıcam ya da yurtdışına çıkarsam daha kaliteli markalara bakıcam artık, yazlık, içine rüzgar alan iyi bir şey alacağım, nasıl olsa alınca 10 yıl boyunca giyerim son aldığım pantalon olmuş olur.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Şöyle baktığımda 4Riders markası beni korumaya yeterli gibi. Zaten Ankara ve Konya'nın küçük bir ilçesine gidip geliyorum sürekli, iki yerde de havalar devamlı eksi derecelere düştüğü ve sürekli bi' ayaz havası olduğu için sürülmüyor. Mart-Nisan civarını bekleyeceğim. @Beto87 hocam bi' sorum var, "mevsimlik alın" dediğiniz için. Ben 3 mevsim aldım, problem çıkartır mı? Dediğim gibi, zaten soğuk havalarda pek süren birisi değilim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişte 4Riders'ın 2 çift yazlık botunu kullandım. Çok dandik gözükmesine rağmen geçirdiğim kazada sol ayağım motor altında kaldı ve sürüklendim. Sadece bir akşam ayağım acıdı ve bağcıkları koptu. Şu an kullanmakta olduğum Yds bana daha fazla güven veriyor ama henüz kaza görmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar