4RIDERS CITY WP SU GEÇİRMEZ MOTORCU BOTU (Motosiklet.TV)

Motosikleti
Ns200
Uzun olan wp modelini almıştım maalesef aşırı yağışlı havalarda su geçiriyor. Özellikle ön lastikle çukur ya da su birikintisine girip de ayağa su sıçrarsa olduğu gibi içeri alıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu marka hakkında olumsuz yorumlara rastladım, nispeten YDS markası daha olumlu yorumlara sahip. Kendimde Yds markası kullanıcısı olarak gayet memnunum.

Bunu bilmiyorum ama yazlık uzun çizmesinin tabanı bildiğin şıpıdık terlik gibi.. İnternetten almayı düşünen olursa mağazada görmeden almasın derim. Tura çıkmadan önce almaya niyetlenerek mağazaya gitmiş ancak durumu görünce formanın yazlık çizmesine bir dolu para dökerek geri dönmüştüm.Ey motomax/4 riders, şu ürünleri azıcık daha kaliteli yapmak/yaptırmak bu kadar mı zor arkadaşım, bu kadar yıldır motosiklet malzemesi satıyorsun

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bunu bilmiyorum ama yazlık uzun çizmesinin tabanı bildiğin şıpıdık terlik gibi.. İnternetten almayı düşünen olursa mağazada görmeden almasın derim. Tura çıkmadan önce almaya niyetlenerek mağazaya gitmiş ancak durumu görünce formanın yazlık çizmesine bir dolu para dökerek geri dönmüştüm.Ey motomax/4 riders, şu ürünleri azıcık daha kaliteli yapmak/yaptırmak bu kadar mı zor arkadaşım, bu kadar yıldır motosiklet malzemesi satıyorsun

Ayakkabı / Bot gibi ürünlerde pahalısını almak bazen ucuzunu almaktan daha ucuza geliyor toplamda.
Difi'nin uzun botlarını almıştım, alırken çok para verdim diyordum ama 4 yıl oldu bir 4 yıl daha giyerim gibi, hem rahat hem iyi koruyor hem yaz kış sıcak soğuk yağmur çamur dert etmiyorum.

Forma'nın botları da hoşuma gidiyor ama bunlar eskimeden almam deyip erteliyorum. Aslında yaz için forma markasının kısa botları iyi olabilir.

Ben de öyle düşünüyorum ama alırken içim yanmadı desem yalan olur alırken, parayı TL bazında kazandığım için olsa gerek :)

10 gün boyunca hem İç Anadolunun baba sıcağında hem de Batı Karadenizin orta şiddette yağmurunda deneme şansım oldu forma yazlık çizmelerimi, benden tam not aldı. YDS kışlık çizmelerime göre , ki 10 yılı devirdiler ve hala taş gibiler, artısı daha hafif olmaları. Ne kadar ömürlü olacaklar göreceğiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar