- Konu Yazar
Öğrenciyim böyle bir şeye heves ettim 6 taksitle alacağım daha iyi emsalleri var mı? ya da bu intercom kötü sunu al diyebileceğiniz
Olayı sadece müzik dinleyip aramaları cevaplamakmış zaten benim istediğim de o müzik dinlemek4Riders, Motomax'in kendi markası. Çok rezil birşey olacağını sanmam ama bu "Bluetooth kulaklığı" kullanan olmayabilir. Yeni birşeye benziyor.
çinde ürettirilip marka basılan markalardan. yani diğer çin mallarından ok farkı yok.Olayı sadece müzik dinleyip aramaları cevaplamakmış zaten benim istediğim de o müzik dinlemek
4Riders markası nasıldır?
Abi Sena, Cardo'da Çin malı. Ama problem oldu mu karşılığı var işte. Önemli olan Türkiye'de muhattabını bulmak.çinde ürettirilip marka basılan markalardan. yani diğer çin mallarından ok farkı yok.
4rders'ın alt-üst yağmurluk takımını almıştım memnun kaldım, yine kışlık eldiveni de fena değildi.Abi Sena, Cardo'da Çin malı. Ama problem oldu mu karşılığı var işte. Önemli olan Türkiye'de muhattabını bulmak.
Motomax'ın kendi markası 4Riders. Giyim kuşamda özellikle düşük fiyatlı seçenek olsun diye fason üretimle getiriyorlardı, ülkede imalat başladı mı bilmiyorum. O markadan pantolon var bende, memnunum açıkçası. Ben bir falso göreceğini düşünmüyorum.
@arndiol ses yüksekliği nasıl, deneyebildiniz mi?
80-90+ hızlarda seyir halinde iken konuşma sesleri anlaşılıyor mu?
Ben çan çin con marka bir cihaz kullanıyorum, kulağımda tıkaç takılı iken konuşmak için yavaşlamak zorunda kalıyorum