4Riders 4RBT3 Modeli Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir? Daha iyisi var mı?

Öğrenciyim böyle bir şeye heves ettim 6 taksitle alacağım daha iyi emsalleri var mı? ya da bu intercom kötü sunu al diyebileceğiniz

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
4Riders, Motomax'in kendi markası. Çok rezil birşey olacağını sanmam ama bu "Bluetooth kulaklığı" kullanan olmayabilir. Yeni birşeye benziyor.

4Riders, Motomax'in kendi markası. Çok rezil birşey olacağını sanmam ama bu "Bluetooth kulaklığı" kullanan olmayabilir. Yeni birşeye benziyor.
Olayı sadece müzik dinleyip aramaları cevaplamakmış zaten benim istediğim de o müzik dinlemek
4Riders markası nasıldır?

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
çinde ürettirilip marka basılan markalardan. yani diğer çin mallarından ok farkı yok.
Abi Sena, Cardo'da Çin malı. Ama problem oldu mu karşılığı var işte. Önemli olan Türkiye'de muhattabını bulmak.

Motomax'ın kendi markası 4Riders. Giyim kuşamda özellikle düşük fiyatlı seçenek olsun diye fason üretimle getiriyorlardı, ülkede imalat başladı mı bilmiyorum. O markadan pantolon var bende, memnunum açıkçası. Ben bir falso göreceğini düşünmüyorum.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Üç yıl kadar önce gümrük kazığı 30 öyroya düşmeden AliÖküzPiresten şundan iki tane alıp her iki kaskıma takmıştım.
Kulaklık niyetine kullanıyorum. Şarjı 1 gün sıkıntısız gidiyor. Daha fazlasını denemedim. Her ihtimale karşı pili bitince şipşak değiştirmek için ikincisini de yanıma alıyorum. Şefin tavsiyesi olmasa bile kominin tafsiyesi olabilir.
Se22193509a774a109ca2f4510b6186fb0.jpg

Ses açma/kısma, ileri/geri sarma fonksiyonları kullanışsız.
Gerçi şimdi neredeyse her büllüğü tut şeysi aynı çalışıyor ya o da başka bir mesele.:rolleyes:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi Sena, Cardo'da Çin malı. Ama problem oldu mu karşılığı var işte. Önemli olan Türkiye'de muhattabını bulmak.

Motomax'ın kendi markası 4Riders. Giyim kuşamda özellikle düşük fiyatlı seçenek olsun diye fason üretimle getiriyorlardı, ülkede imalat başladı mı bilmiyorum. O markadan pantolon var bende, memnunum açıkçası. Ben bir falso göreceğini düşünmüyorum.
4rders'ın alt-üst yağmurluk takımını almıştım memnun kaldım, yine kışlık eldiveni de fena değildi.
ama elektronik cihazda cardo, sena gib markalarla karşılaştırılmaz, cardo, sena vb. de çinde üretiliyor ama kendi argeleri var.

Motosikleti
D400
ögrencilik zor, 1200 lirayı 6 taksit alıyor :)

gecen hafta aldım, hatta hanıma aldım da ben kendiminkini ona verdim bunu kendime taktım.

bu ürünün 2 çakallığı var, interkom kablolarının girişi ile şarj yeri aynı ve type c girişli kulaklık yaparak seni yedek parcada kendıne mahkum ediyor. ve mikrofon bağlantısı da farklı o da universal değil. yani yedek parcayı illa benden almalısın diyor.

onun dışında sesi ve kulllanımı cok basit, müzik kontrolü üstten oldugu için eldivenle aşırı kolay oluyor.

ses kalitesi de başarılı.

1200 liraya göre fazlasıyla memnun edici.

Motosikleti
Honda CRF250L
@arndiol ses yüksekliği nasıl, deneyebildiniz mi?

80-90+ hızlarda seyir halinde iken konuşma sesleri anlaşılıyor mu?

Ben çan çin con marka bir cihaz kullanıyorum, kulağımda tıkaç takılı iken konuşmak için yavaşlamak zorunda kalıyorum

Motosikleti
D400
@arndiol ses yüksekliği nasıl, deneyebildiniz mi?

80-90+ hızlarda seyir halinde iken konuşma sesleri anlaşılıyor mu?

Ben çan çin con marka bir cihaz kullanıyorum, kulağımda tıkaç takılı iken konuşmak için yavaşlamak zorunda kalıyorum

Kulagımda alpine tıkaç vardı, sesin en yükseğini denemedim fakat fazla yüksek olduğu için birkaç kez tık düşürmek zorunda kaldım. Tıkaç ile ses fazla geldiyse zaten normalde baya yüksek demektir.

telefon konuşmsı yapmadım ne yazık ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar