Çok güzel fotoğraflar cidden bravo. Ancak yanlış anlaşılmamayı umarak soruyorum neden 50cc 80cc gibi cidden düşük hacimli motosikletlerle bu kadar uzun yol yapmak bu kadar popüler?
Hocam ehliyetim yoktu o zaman

Fakat tercih sebebi olmasının nedenleri bana kalırsa;
-Az yakması,
-Kapalı sistem olduğu ıcın zincir bakımı yağlama derdinin olmaması.
-Scooter oturusunun daha rahat olması.
hocam hem büyük motosiklet hemde 50cc kullanıcısı olarak sizi ayakta alkışlıyorum. Bunu fotolarla hikaye şeklinde anlatırp youtube yüklerseniz fenomen olursunuz..
Arora'nın sizin ömür boyu tüm bakımlarınızı bedava yapması gerekir..
Yolda hiç sorun yaşadınız mı motosikletle?
Hocam yalan yok, marşa iki defa bastığım olmadı, hiçbir teknik sorun yasamadım acıkcası.
Karsa gelirken gece yarısı ip gibi dar ve düz bir yolda oküze çarpıyordum. (on farın cok iyi olmaması yuzunden)
Birde son gun antalyaya yetişmek için cok uzun yol yapmıstım ve serık cıvarında motor ustunde 3-5 sanıye uyaya kaldım. Arkadan gelen korna sesı ıle uyandım. Sanırım 580km surmustum o gun. Adanadan Antalyaya. Bu neredeyse 10 saatlık motor surusune tekabul edıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Buradakı birkac arkadasın ısrarı uzerıne çekmiş olduğum bu fotografları slayt haline getirerek, doğru düzgün bir ekipmanım ve tecrubem olmadıgı içinde metinleri googlden otomatık olarak seslendırerek birleştirdim ve youtubea ekledım. Fakat yemediğim laf kalmadı;
''Otomatik seslendırmede neymış''
''Boyle yapacaksan hiç yapmasaydın daha iyidi''
''Kendine güvenip seslendiremiyorsan hiç koymasaydın daha iyiydi''
İzlemek isteyen arkadaslar olursa;
https://www.youtube.com/watch?v=FAtSe3d5lio&t=430s