49 günüm kaldı

selamlar.motosiklet sever bir insana olarak yaklaşık 4 buçuk aydır ne motosiklet ne de otomobil kullanabiliyorum.sebebine gelince;bu kış şubat ayında kendime hakim olamayıp alkollü bir vaziyette otomobil kullandım ve başka bir otomobile çarpmak suretiyle kaza yaptım.bu kaza sonucunda karşı tarafın çağırdığı polis ekibi gerekeni yaptı tabi.512 ytl para cezasının yanında ehliyetimede 6 ay el konuldu.şimdi ise toplu taşıma araçlarını kullanmaktan canım çıktı.ehliyetimi geri almama şimdi 49 gün kaldı ve sabırsızlıkla bekliyorum.
motosikletim binanın bahçesinde uykuda aylardır.yolda her motosikletli gördüğümde iç çekiyorum.siz siz olun alkollü araç kullanmayın arkadaşlar.ben şanslıydım çünkü ne kendi canıma nede bir başkasının canına zarar geldi.fakat daha kötü bir durumda olan sadece size olmaz.zarar verebileceğiniz diğer insanları ve sevdiklerinizide düşünün.o yüzden lütfen alkollü araç kullanmayalım arkadaşlar.ehliyetimi geri alıp yollara düşeceğim günleri sabırsızlıla bekliyorum...

selamlar.motosiklet sever bir insana olarak yaklaşık 4 buçuk aydır ne motosiklet ne de otomobil kullanabiliyorum.sebebine gelince;bu kış şubat ayında kendime hakim olamayıp alkollü bir vaziyette otomobil kullandım ve başka bir otomobile çarpmak suretiyle kaza yaptım.bu kaza sonucunda karşı tarafın çağırdığı polis ekibi gerekeni yaptı tabi.512 ytl para cezasının yanında ehliyetimede 6 ay el konuldu.şimdi ise toplu taşıma araçlarını kullanmaktan canım çıktı.ehliyetimi geri almama şimdi 49 gün kaldı ve sabırsızlıkla bekliyorum.
motosikletim binanın bahçesinde uykuda aylardır.yolda her motosikletli gördüğümde iç çekiyorum.siz siz olun alkollü araç kullanmayın arkadaşlar.ben şanslıydım çünkü ne kendi canıma nede bir başkasının canına zarar geldi.fakat daha kötü bir durumda olan sadece size olmaz.zarar verebileceğiniz diğer insanları ve sevdiklerinizide düşünün.o yüzden lütfen alkollü araç kullanmayalım arkadaşlar.ehliyetimi geri alıp yollara düşeceğim günleri sabırsızlıla bekliyorum...

Bilader ilk önce geçmiş olsun der ehliyetine en kısa zamanda kavuşmanı dilerim.
ikinci olarak , yahu nasıl dayanıyorsun bu kadar ? Kendimi senin yerine koyup bi düşündüm, 1 gün bile binmemezlik yapmazdım.Ehliyetmi sürüyor sanki :p

ikinci olarak , yahu nasıl dayanıyorsun bu kadar ? Kendimi senin yerine koyup bi düşündüm, 1 gün bile binmemezlik yapmazdım.Ehliyetmi sürüyor sanki :p

sürmedimmi sanıyorsun.ama o şekilde yakalanırsam ceza katlanırda katlarnır.artık az kaldı binmesemde olur ehliyeti geri alana kadar.

avatar da feciymiş bilader...senin ehliyet gidici gibi :)

ben de hayatımın son 3 yılını ayık geçirmedim, o üç yıl içersinde zil zurna da olsa araç kullanmaktan çekinmedim, hatta ağır alkollüyken uzun yol bile yapmışlığım oldu, sadece 1 kere izmir'de çevirmeye denk geldim, onda da polis alkol var mı dedi, yok derken nefesimi kokladı, evet yokmuş dedi, halbuki o gece 3-4 duble atmıştım, arkasından kokoreç yiyince galiba koku alamadı, üflettirmedi bize aleti.
7 aydır ağzıma bir damla içki koymadım, bi anda bi tiksinti geldi, ben de anlamadım, şimdi düşünüyorum da o kafayla yakalanmak değil de ölümlü yaralanmalı bir kazaya falan karışsaydım ve şayet ölen ben olmasaydım vicdan azabından ölürdüm...
alkollü araç kullanmayalım, kullandırtmayalım...

Son düzenleme:
Keşke otomobil kullanabileceğin ehliyet ile motorsiklet kullanabileceğin A2 ehliyetin ayrı ayrı olabilseydi otomobille kaza yaptığın ve alkollü olduğun için sadece o ehliyetini geri alırlardı sende rahat rahat motosiklet kullanabilirdin:cherry::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keşke otomobil kullanabileceğin ehliyet ile motorsiklet kullanabileceğin A2 ehliyetin ayrı ayrı olabilseydi otomobille kaza yaptığın ve alkollü olduğun için sadece o ehliyetini geri alırlardı sende rahat rahat motosiklet kullanabilirdin:cherry::cat:

Polnet'ten haberin var mı?:)
İki değil 12 ehliyetin olsa hepsinin numarası aynı olacaktır.

yapcak bişey yok akıllız başın cezasını ayaklar çekermiş

alkollüyken kullanmak hem bizi hemde başkakalarını tehlikeye atıyor

tequuu evladım okumadım sanalım ben bunu:cherry:

En yakın zamanda ehliyetine kavuşursun umarım az kalmış...
Alkol daha geçen gün arkadaşın birini yoğun bakımdan çıkarttı , çünkü karşısındaki araba alkollüydü , ne kadar koruması olsa da yaralandı. O yüzden dikkat!:pr:

kimse uzerine alinmasin ama cezalar bana biraz hafif geldi. Buradaki gibi mecburi alkolle ilgili kurslarin verilmesi lazim ayrica ehliyet 1 yilligina alinmali en azindan.

tequuu evladım okumadım sanalım ben bunu:cherry:

En yakın zamanda ehliyetine kavuşursun umarım az kalmış...
Alkol daha geçen gün arkadaşın birini yoğun bakımdan çıkarttı , çünkü karşısındaki araba alkollüydü , ne kadar koruması olsa da yaralandı. O yüzden dikkat!:pr:

annem bırak bilinçlitoplum ayaklarını ya :p

birde kamu davası açıldı ben onu anlamadım.çünkü hiçbir devlet malına zarar vermedim ve ceza,masraf gibi herşeyi ödedim.daha ne istiyor bu devlet benden onu anlamış değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar