480 basan Harley (?) ...

Beyler az once oturdugum kafe de calisan garsonlardan biriyle muhabbet ettim, adam tahminimce 40-50 yaslarinda seyiriyo. Motor'dan muhabbet aciyim dedim, adam 35.000€' ya kendi ozel Harley yaptirdigini ve aldigini soyledi, motorun ibresinde de 480'e kadar gosterdigini soyledi. Adam 380'le giderken kaza yapmis ama hala benim yanimda motor muhabbeti yapabiliyor. Hadi yorumlarinizi aliyim :D

DKN

doğrudur. ekipmanları tamsa yuvarlanıp kalkmıştır.

Bende geçen uçağın kanadına benim CG yi kaynattıydım ne güzel uçuyordum sonra kaynağı güzel atamamışım neyse düşüyorum filan hiç heycan yok tabi şansa tam bizim semt e düştüm. Biraz hızlı düşünce tabi yerin biraz içine girdik. Neyse sonra benim motoru bu sefer şu yerin içinde toprağı delerek tünel açan aletler gibi kullandım bir basmışım hemen bizim evin bodrumuna girdim. Motoru hemen koydum kitledim filan. Eve çıktım bir duş aldım malum toz toprak çok oluyor. Giyindim sonra bir baktımki aman tanrım didimmmm ...

Ne kafaaalarrr ne kafaaalar.

Motosikleti
N'aC'i
sene bin 9 yüz çif 0.. çölde kar diz boyu. salı günü cuma namazından çıktık ilerliyoruz. tabi o zamanlar elektrik yok.. mum ışığında kurtlar vadisi izliyoruz. vesaire. vesaire..

search
:king:

geçenlerde benim yzf ile adalara geçtim. motosikletin lastikleri o kadar hızlıydı ki bir ara yan yattı böyle tekne gibisine geçirdi mübarek

Geçenlerde benim gösterge bozuldu baktım çıkmacıda hayabusa göstergesi var neydek dedik aldım taktım son ra ver elini otoban en son 399 demiştiki malum Köprü trafiği hız kesmek zorunda kaldım.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
X treme max ile ufoları kovaladım. Derken meteor çıktı karşıma aniden sağa yattım sola kalktım cukka cukka dımtıs dımtıs

Mertcan1905 ; sen ayazda filan mı kaldın yoksa gece uyurken annen totonu örtmeyi unuttuda açıktamı kaldı?
Ama belli ki çok canın sıkılmış ki böyle saçma sapan konular açabiliyorsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler az once oturdugum kafe de calisan garsonlardan biriyle muhabbet ettim, adam tahminimce 40-50 yaslarinda seyiriyo. Motor'dan muhabbet aciyim dedim, adam 35.000€' ya kendi ozel Harley yaptirdigini ve aldigini soyledi, motorun ibresinde de 480'e kadar gosterdigini soyledi. Adam 380'le giderken kaza yapmis ama hala benim yanimda motor muhabbeti yapabiliyor. Hadi yorumlarinizi aliyim :D

380 le giderken bağdaş kurup bir elde ayran bir elde tavuklu pilav varmıymış muhtemelen gaz yapmıştır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar