48 yaşından sonra motor öğrenilirmi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ünlü bir laf vardır. Motosiklet kullananlar ikiye ayrılır. 1- motosikletten düşenler, 2- düşecek olanlar.
Dün ben de 1. kısma katıldım. Yandan alçak bir kaldırıma çıkmaya çalıştım, kenar kısmı kayganmış. Kendimi yarım saniyede yerde buldum. Sol el bilek ve ayak bilek burkulma ve hafif diz sıyrığı ile atlattım.
Motor şeytan icadıymış gerçekten. Kendine güvendiğin an sana ders veriyor. Keşke acemilik zamanında kullandığım gibi dikkatli olabilseydim diyorum.

50 yaşında babamı başlatıyorum baya öğreniyor kesinlikle tavsiye ederim.

bende 30 umdan sonra başladım, daha fazla vakit kaybetmeyin
motorunuzu seçmeden, almadan önce eğitim alırsanız daha doğru bir tercih yapacağınız kanısındayım

Bizim yan apartmanda 45 yaşlarında bir abi var geçen sene crf250l ile başladı. 2 hafta önce araziye girdik çoğu yerde yetişemedim. :)

Dayı sana bu yaştan sonra cruiser gider. Gel seni de shadow'cu yapalım :bounce:

Öğrenilmezmi yaa benim babam 59 yaşında Camiye ninja 300'le gidiyodu:queen: bu olay şaka değil gerçek, rahat olun ama küçük bir motorla başlayın önce 30'undan sonra insan daha bir bilinçli oluyo ona göre kullanıyo, ne bileyim z250sl'den ziiyade yaşınıza göre z300 tam sizlik bir motor hem yakışıklı hem oturaklı hem çevik, şehiriçi ve kısa mesafeli şehirdışı kullanımlarda sizi hiç üzmez ardından mt07 gibi bir modele geçebilirsiniz, bu arada aramıza hoşgeldiniz :bestmt:

Ben emekli olduktan sonra 46 yaşından sonra binmeye başladım ve şu anda 4. motosikletimi sürmekteyim.

öğrenilir tabi, ama yaş sebebiyle daha yavaş gitmenizi öneririm, malum gözler daha az görüyo, metabolizma ve reflexler daha yavaş çalışıyo, ve en önemlisi motor tecrubesi yok, normal süratlara (70-90 vs yasal limitlere) hemen çıkmak yerine daha yavaş giderek biraz tecrube edinip bir-iki yıl sonra sonra çıkmaya başlamak ve eğitim almak en mantıklı olur

ağabey senin yaşlarda motora başlayan bir çok kişi var. hem de ne başlamak. facebook profilini vermekten son anda vazgeçtiğim bir ağabey vardı.
ybr 125 ile başlayıp innazuma sonra dragstar aldı ve tüm motorları ile uzun soluklu geziler yaptı ve gezmeye devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar