47-c maddesinden ceza yedim...

Şahsen motorla ters yöne girdiğim çok sık olmasa da nadiren oluyor, bunun haricinde trafik kurallarının çoğunu da çiğniyorum (birçoğumuz gibi). Örnek verecek olursak; hız limitini aşmak, arabaların arasından şerit ihlali yaparak geçmek, u dönüşü yapılmaz yerlerden dönmek, kaldırımda motosiklet sürmek, park edilmez yerlere park etmek gibi..

Şanssızmışsın hocam, her genç motorcunun başına gelebilir. Motorcuların imajını düşünüp hareket etmek gibi bir misyonum şahsen hiç olmadı. Kim ne düşünürse düşünsün motorcular hakkında, değiştirmek gibi bir derdim yok. Ayrıca imaj düşünüp ters yola girmemek vs. gibi örnek adamcık sendromum da malesef yok. Tekrar geçmiş olsun..

bende aynı şekilde düşünüyorum zaten, sadece kullanıcı sayımız az diye otomobil şoförlerinden ayrı bir başlık altındayız değilmi ? Türkiyede motosiklete özel yolların yapılacağı ütopyasıyla yaşıyorum ben.. İstanbuldaki arkadaşlara soruyorum hiç köprüde 17-18 saatlerinde normal köprü yolundan gittiniz mi ? ya da gidebildiniz mi, benim yaptığım hareketi günde binlerce motorcu yapıyor; bunu tasvip etmiyorum ancak bazı durumlar oluyorki başka şansımız yok.. 1 mayıs gününü hatırlıyorum mesela boğaz köprüsüne 2 kilometre uzaklıkta olan evimin sokağından köprü trafiği başlamıştı !!! o gün heralde bi 500 m kaldırımda gittim ve köprü yolundaki polisler beni emniyet şeridinden gitmeye yönlendirmişti kendi düdükleriyle... Hepimizin böyle olayları vardır mutlaka ama sonuç olarak elimizden bişey gelebilir mi ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar