450tl ye cup ilanı sizce alınırmı

Bakın onu bunu bilmem fakat hergün en az 2 defa şu cup ile ilgili konu açıyorsunuz . 1 aydır boş bir iş peşinde koştuğunuz gibi buralardada gereksiz konular açıp duruyorsunuz . 1 değil 2 değil yani ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
450 milyona cup mu alınır kardeş. ben sadece 2 çift çelik jantı 199 tl ye aldım. sakın alma elinde kalır.

Resimlerden belli oluyor ki bu motorun kullanıcısı sıkı bir apaçi, motoruda kendi emellerine alet etmişler belli. Bence motoru hava atma aracı gibi değilde, sadece onu gittiği yerlere götürmesinde yardımcı olan bir araç gibi gören efendi ve orta yaşlı insanları seç.

Bakın onu bunu bilmem fakat hergün en az 2 defa şu cup ile ilgili konu açıyorsunuz . 1 aydır boş bir iş peşinde koştuğunuz gibi buralardada gereksiz konular açıp duruyorsunuz . 1 değil 2 değil yani ...
ne yapayım kardeş eğer olumlu yorum yaparsanız bunu alacaktım sizinde kafanızı rahatlatacaktım ama bulaşmıyacağım idare edin artık şıp deyince olmaz bu işler 1 ay sonra yapacağım inşallah motor hazır bi şahsedde bulsam tamam

ne yapayım kardeş eğer olumlu yorum yaparsanız bunu alacaktım sizinde kafanızı rahatlatacaktım ama bulaşmıyacağım idare edin artık şıp deyince olmaz bu işler 1 ay sonra yapacağım inşallah motor hazır bi şahsedde bulsam tamam

1 ay daha her gün konu açıcağım diyorsun yani ?

sonuç olarak bu motora bulaşmamak en mantıklısı ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler

la bu motor bence bitik okeye dönüyor.alırsan sende okey atar kazanırsın oyunu

la bu motor bence bitik okeye dönüyor.alırsan sende okey atar kazanırsın oyunu

Atsan atsan sahte okey atarsın bunla :D :D

Hakikaten boş işler bunlar diğer konuya yazayım diyorum bişeyler gerekte yok bir sürü kkonu açılıyor hep aynı acemi olan ben bile sıkıldım artık aynı konulardan sonra neden mantıklı adam gibi cevaplar gelmiyor diye yakınıyorlar. Alın paşa paşa orjinal haliyle binin işte güzel güzel gerek yok kurcalamaya fazla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar