4500TL'ye Önerileriniz ?

Arkadaşım verdiğin ilanların herbiri ayrı tarzda.:)

Öncelikle tarzını belirlemelisin sonrası daha kolay olur.:cat:

keeway'den uzak durmanı tavsiye ederim. macar filan derler, bal gibi çinli'dir.

Sehir içi kullanıcam demişsin senin için en uygun olanı Scooter veya Naked oncelikle bu iki sınıf arasında secimini yap. Scooter derse hangisi iyi bilemem ama tercihini Naked dan yana kullanırsan soyledigin fiyata rahatlıkla 2.el CBF150 veya YBR 125 bulabilirsin. Korumaların aldıktan sonra geri kalanını pesinat olarak verip sıfır bile alabilirsin. Şimdiden hayrılı olsun..

bencede vitesli..mesela yeni basliosan cbf 150 hemde 2010 model..2006 model cbf 250iyi qotu bulursun..2010 model ybr 125..scooter alip baslayip sonra satmayanini peq gormedim..bence scooter alma ufaciq rampada bile bayilcaq çiqamiycaq.vs vs vs..bence vitesli al.cbf al hatta vitesleri gosterio hem..

Kymco X Citing 250cc.. Hem şehir içi hem dışı seni üzmez...

ilk motosikletin olacağı için temiz ikinci el almanı tavsiye ederim...çünkü kısa bir süre sonra değiştirme isteğin doğacak..ozaman çok zarar etmemiş olursun

dostum bence scooter değilde vitesli motor ile başla.geriye kalan 3500 tl ile gidip cbf150 al.bu motorla acemeliği attıktan sonra istediğin tarza geçiş yapabilirsin.:cat:

Bence Japon'dan şaşma derim.

2010 CBF 150'ler Anahtar teslim 4.150,00 TL
MT üyelerine yan sehpa hediye :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilinen bir gerçek var... Scoo ile Viraj almak her zaman zor olmuştur.. küçük tekerleri yüzünden virajlarda yatıramıyorsun.. o yüzden hız düşürüp %70 gidonla dönüyorsun... buna alışmak gerçekten zaman alıyor...
Eğer kararsız ve viteslide olur diyorsan büyük tekerli bir vitesli motorla başlaman tavsiyemdir...
Örneğin: 125 YBR, 150CBF..

her tarz motora bakıyorsun sen anladığım kadarıyla bence uygun fiyatlı bulduklarını denemeye çalış sadece fiyatla gitmeye çalışıyorsun sana en uygun olanını seçmelisin sürüş güvenliğin açısından

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar;

Bende artık motor dünyasına girmek istiyorum... En fazla 4500TL civarında bir para verebilirim daha aşağı olursa tabi ki daha iyi olur :D Ankarada şehir içinde kullanıcam ve günde en az 80KM kullanıcam motoru onun için dayanıklı bir şey olması benim için önemli... Aklımda Kymco Agility City ve Keeway Outlook 150 var temiz bir ikinci el bulabilirsem bunlardan birini düşünüyorum sizin fikirleriniz ve başka önerileriniz var mı cevaplar için şimdiden teşekkürler...

arkadaşım valla o paraya emsalsiz bir cbf 250 var istanbulda ,varsa niyetin ben kefilim ,dua edersin bana :)çok özel bir motorsiklet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar