Khutuck' Alıntı:@CBR1000RR
Abi piyasada ZZR250 yok ki fazlaale: Birkaç tane 90'ların başından kalma buldum, ahı gitmiş vahı kalmışlardı, 2000 sonrası olanlara da 6-7 istiyorlar. Kawasaki'nin servisleri de pek övülmüyor, hele piyasada arasan yüz tane bulamayacağın motor için parça bulmak da çok zor olur.
Bu gidişle ya bir Twister alıcam ya da CBR125 bulmaya çalışacağım... (Bacaklardan da 10'ar santim kesersem veya haltere başlarsam CBR'a tam uyum sağlarım.)
hiç kafanı ikinci el motorla yorma arızası olur adam rodajı düzgün yapmamıştır kazalı olur filan sen en iyisi ya biraz daha para koy cbr 125 al yada direk ybr sağlamlık+ekonomi+sürüş keyfi...Khutuck' Alıntı:Sevgili arkadaşlar; aradım taradım, 4500ytl altına JAPON malı motorların hangileri olduğunu tam olarak toparlayamadım. Kendime 4500 altına 0 veya 2.el vitesli bir motor bakıyorum, şu ana kadar bulduğum olası motorlar şunlar:
Sıfır:
Honda Cg125- 3659
Yamaha ybr125- 2995
ikinci el:
Honda cbx250 Twister: 4500 (2004 öncesi)
Honda cbr125 : 3700-4000 arası
Honda nx400 falcon : ??
Bu motorlardan başka 4500 altına alabileceğim Japon motor var mı?
Not1:Lütfen "biraz daha biriktir hayabusa al" tarzı mesajla yollamayın.
Not2: (Olcan bunlar sana)
Bkz: aramaya inanmak ama bulamamak ; aramaya inanmak ama bulmaya inanmamak ; ari mayayi aramaya inanmak ;
bir din olarak aramaya inanmak ; tanri yerine aramaya inanmak
Khutuck' Alıntı:Sevgili arkadaşlar; aradım taradım, 4500ytl altına JAPON malı motorların hangileri olduğunu tam olarak toparlayamadım. Kendime 4500 altına 0 veya 2.el vitesli bir motor bakıyorum, şu ana kadar.....
ZEytUN' Alıntı:vala arkadasim isine karismak gibi olmasin ama sen bence önce ne tarz bi motor istedigine kara vermelisin en önemlisi buuu.....
cunku ksiye gore degisir bu 4500 ytl alt japon olayiiii
sen gidersin 2006 ybr alirsin ben giderim ustune 500 daha koyup 75 model 1500 cc honda goldving alirim!!... amacin citybike tabir edilen biseyse honda almani oneririm cunku ybr 125 de 80 km ustu hizda vibrasyon cok fazla ve denge sorunu yaratiyo malesef
ama dedigim gibi oncelikle tarzini belirleyip ona gore aramanda fayda vr diyorum ben !!.....:cat:
Ne tarz istediğim ilk mesajımda belli oluyor sankiZEytUN' Alıntı:vala arkadasim isine karismak gibi olmasin ama sen bence önce ne tarz bi motor istedigine kara vermelisin en önemlisi buuu.....
cunku ksiye gore degisir bu 4500 ytl alt japon olayiiii
sen gidersin 2006 ybr alirsin ben giderim ustune 500 daha koyup 75 model 1500 cc honda goldving alirim!!... amacin citybike tabir edilen biseyse honda almani oneririm cunku ybr 125 de 80 km ustu hizda vibrasyon cok fazla ve denge sorunu yaratiyo malesef
ama dedigim gibi oncelikle tarzini belirleyip ona gore aramanda fayda vr diyorum ben !!.....:cat: