450 sr alınır mı

2025 450 sr almayı düşünüyorum kullanıcı arkadaşlar iyi kötü deneyimleriniz neler Yeni alacak birine kullanıcı olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı

Ve bakım masrafları ne kadar çıkar yürütmesi pahalı bir motor mudur

Muadillerini tavsiye edebilirsiniz bu klasmanda bu fiyatlarda motorlardan hali hazırda rs200 sahibiyim 450 sr 2. Motorum olacak 1 yıldır rs sürüyorum

2025 450 sr almayı düşünüyorum kullanıcı arkadaşlar iyi kötü deneyimleriniz neler Yeni alacak birine kullanıcı olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı

Ve bakım masrafları ne kadar çıkar yürütmesi pahalı bir motor mudur

Muadillerini tavsiye edebilirsiniz bu klasmanda bu fiyatlarda motorlardan hali hazırda rs200 sahibiyim 450 sr 2. Motorum olacak 1 yıldır rs sürüyorum
Fiyatına göre çok güzel bir motosiklet 2. el almanızı öneririm onun dışında yağ soğutucu , oksijen sensörü ve katalizör yüzünden alt sakalın erimesi dışında bir problem görmedim . Alırken Oktay Motor'dan almanızı öneririm çok sayıda SR450 yaptıkları için artık montajına alışmış ve bazı sorunları çözmüş gibiler . Yürütme maliyeti kaza yapmadığınız sürece bir Japon'la neredeyse aynıdır ama kaza yaparsanız parçaları dudak uçuklatıcak kadar pahalı ve bakım periyodlarını bir tık erken yaparsanız sizin için daha iyi olur sonuçta Bir Japon parasına 2 motosiklet alıyorsunuz gibi bir şey bu. Aradığınız şeylere de bağlı ben sadece haftasonu gazlamaya çıkıyorum derseniz alınır ama günlük kullanım için alınmaz çünkü ne yapacağı neyden arıza vereceği belli olmayan motosikletler.

• Beğen
Tepkiler: AKS

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Her gün reels izlerken milkshake yapan motosiklet olarak karşımıza çıkan model :rolleyes:

Motosikleti
Motorsuz
1 yıl 10k km şehirler arası - şehir içi kullandım gene olsa gene kullanırım, yağ soğutucu olayı tamamen şans hiç patlamayan da var 1k km arayla 3 kere patlatanda var at zarı oyna kumarı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üzümlü kekim

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Fiyatına göre çok güzel bir motosiklet 2. el almanızı öneririm onun dışında yağ soğutucu , oksijen sensörü ve katalizör yüzünden alt sakalın erimesi dışında bir problem görmedim .

motorun bi alev alıp semaya yükselmediği kalmış nasıl çok güzel oluyor :D :D

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
250sr
Bu çançinçon motorların sorunlu olarak anılma sebebi fakirler ve çocuklar tarafından kullanılmaları olabilir mi, yani parası olmayan biri alıyor ve haliyle bakım ve tamir masrafından yakınıyor ve ucuz diye tüm gençler ve çocuklar alıyor sonuç olarak her yerde arıza ve yakınma görüyoruz acaba forumdakiler gibi motorun dilinden anlayan, bakımını yapan, ve sürmeyi bilen bir kitlede olsaydı da bu kadar sorun çıkartır mıydı diye düşünmüyor değilim, tabi ki kalitesiz montaj vs doğru ama bence kullanıcılarının motordan anlamıyor olması da büyük bir etken, mesela çevremde ne kadar rks ve cf moto kullanıcısı varsa zincir dahi yağlamıyor ve yağmurda paslanıyor gibi gibi..

Yağ soğutucu muhabbetini çözmediler mi 2025 modelinde ben bursadayım büyük şehir ama parça sorunu muhabbetini duymuştum

Bu çançinçon motorların sorunlu olarak anılma sebebi fakirler ve çocuklar tarafından kullanılmaları olabilir mi, yani parası olmayan biri alıyor ve haliyle bakım ve tamir masrafından yakınıyor ve ucuz diye tüm gençler ve çocuklar alıyor sonuç olarak her yerde arıza ve yakınma görüyoruz acaba forumdakiler gibi motorun dilinden anlayan, bakımını yapan, ve sürmeyi bilen bir kitlede olsaydı da bu kadar sorun çıkartır mıydı diye düşünmüyor değilim, tabi ki kalitesiz montaj vs doğru ama bence kullanıcılarının motordan anlamıyor olması da büyük bir etken, mesela çevremde ne kadar rks ve cf moto kullanıcısı varsa zincir dahi yağlamıyor ve yağmurda paslanıyor gibi gibi..
Ben de düşündüm bunu motora çok yükleniyorlar hoyrat kullanırsan normal ya ama sorunuz sürede çok gördüm internette çevremde ama insan bilemiyor yine de az para değil ama bu paraya çift silindir japon imkansız zaten

Motosikleti
Honda CBR500R
Denemelik CBR500R'den sonra 450SR'a bindim. Ön taraf çok alçak geldi, belki camdan kaynaklı ama kapanmak istesen bile yine alçak ve direkt rüzgara maruz kalıyordu. CBR500R'da hiç kapanma veya öne eğilme ihtiyacı hissetmedim. Ağırlığı sayesinde de oyuncak gibi geldi çok hafif, tek artıları biraz daha hızlı ve hafif olması bence. CBR500R biraz daha heybetli duruyor. İkinci el güzel CBR500R bulursun, hatta bazıları aciliyetinden dolayı son kasaları çok ucuza veriyordu.

Motosikleti
İki Teker Havada
1 yıl 10k km şehirler arası - şehir içi kullandım gene olsa gene kullanırım, yağ soğutucu olayı tamamen şans hiç patlamayan da var 1k km arayla 3 kere patlatanda var at zarı oyna kumarı.

Üzümlü kekim

Bilinçli kullanıcının hali başka oluyor

Muhteşem bir motor. 2.el al, patlarsa bir tane daha alırsın. Nasıl olsa japon parasına iki tane alınıyormuş. Motoru oktay motordan alıp bakımları analiz motora yaptırmak da bir seçenek olabilir. İlk kavgaları çabuk bitmişti, belki bu sefer daha uzun sürer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar