aslında 450k ya çok güzel bi hornet varbir delilik yapıp sorsam mı vstrom üzerine xmax ile takasa girer mi diye?![]()
![]()
aslında 450k ya çok güzel bi hornet varbir delilik yapıp sorsam mı vstrom üzerine xmax ile takasa girer mi diye?![]()
![]()
zaten 650cc motordan başka motora geçeceksem daha güçlü bir şey isterim ki farketsin, o da bin cc üzeri olur ama Tiger 1200 mü olur yoksa ille konforlu olsun deyip GS mi alırım belli olmaz. ama 100bin km görmeden bırakmam ben bu motoru.Yok abi senin motorun temiz, bakımlı ve üstüne üstlük aksesuarların da tamam. Vur kırbacı gez. Ben olsam 2-3 sene daha sürer sonrasında Yeni Tiger 1200'lerden bakardım sanırım.
Bence R7, Mt07'den sonra mutlu etmez. Arkadaşımınkini kullandım beni mutlu etmemişti. Ee bunun benim motorumdan ne farkı var şimdi demişti
Yani agresiflik olarak etmez evet ama Türkiye şartlarında şunu da düşünüyorum mecbur, motorumu satıp 200.000 daha ekliyorsam en azından model olarak çok yeni olmalı ve km düşük olmalı. Yoksa yine 10 yıllık alıp 200 k vermek bir noktada çok keyfi oluyorBence R7, Mt07'den sonra mutlu etmez. Arkadaşımınkini kullandım beni mutlu etmemişti. Ee bunun benim motorumdan ne farkı var şimdi demiştim.
Hiç ucuz görmedim4 değil 3 ama benzer keyfi verir.
XSR 900
Kullanıcıları da apaçi değil , mt9 a göre daha ucuz daha temiz.
O motosikleti yürütmek kolay değildir ve söylenenlere göre Marmaralı Kazım gibi benzin içiyor.Yazan oldu mu bilmem ama vtech motorlu efsane olan vfr 800x crossrunner
Sahsi fikrim efsane motor
Donanim olarak full
Konfor hız hepsi var
Sanırım 2 silindir r 7 olacak. Çünkü 2015 mt7 satıp üstüne 2.000 koyup yine 2016/2017 almak biraz mantıksız geldi. En azından daha yeni daha temiz motor olsun dedim. O farkı verip r6 falan olsa eski de olsa değer ama bir şeyden vazgeçmek gerekiyor bütçeme göreKonu sahibini merak ettim hangi motosiklette karar kıldın
Blok da safkan naked bloğu. Tamam tork var ama son hız yok. Ss tipli motor alıyorsun, son hız naked gibi.r7nin 660dan iyi hiç bir yanı yok millet gerçekten logosundan dolayı r7 alıyor ona üzülüyorum
21-22 model CB veya CBR650 nasıl olur 4 silindir aklıma gelenler bunlarSanırım 2 silindir r 7 olacak. Çünkü 2015 mt7 satıp üstüne 2.000 koyup yine 2016/2017 almak biraz mantıksız geldi. En azından daha yeni daha temiz motor olsun dedim. O farkı verip r6 falan olsa eski de olsa değer ama bir şeyden vazgeçmek gerekiyor bütçeme göre
Hocam bu motor beğeniyor musunuz ? Sürüş nasıl birde hem arazi hem yol motoru olarak kullanılır mı ? Arazi dediğim toprak yol + çakıl taşfazer8 zamansız bir motor hep alınır satılır, tavsiye ederim
Vfr800xcrossrunner kullanıyorum, oda bende zamansın motorlardan fiyat performans olarak da iyi.
O motosikleti yürütmek kolay değildir ve söylenenlere göre Marmaralı Kazım gibi benzin içiyor.
içiyomu arkadaşımfazer8 zamansız bir motor hep alınır satılır, tavsiye ederim
Vfr800xcrossrunner kullanıyorum, oda bende zamansın motorlardan fiyat performans olarak da iyi.
Sen geçen gün xmax 400 almadın mı bi dur dahaHocam bu motor beğeniyor musunuz ? Sürüş nasıl birde hem arazi hem yol motoru olarak kullanılır mı ? Arazi dediğim toprak yol + çakıl taş
toprak yol, çakıl vb. vfr800 için zor olur yaa. asfalt motoru o benim gördüğüm.Hocam bu motor beğeniyor musunuz ? Sürüş nasıl birde hem arazi hem yol motoru olarak kullanılır mı ? Arazi dediğim toprak yol + çakıl taş