abi süper ya anlatırkende fotoların arasına üç beş espiri katmışsın okumak zevkli oldu böyle bir etkinlikte yer almak isterdim neyse yaşımız genç hayat kısa
way way bacanaaıma bak be, tebrik ederim ,
topağında aktiviteniz kadar güzel olmuş hayırlı olsun, ellerine sağlık
anlatım süper fotolar süper. Arapkadri kayboldun bi hafta 10 gün ama anladım hakkını vermişsin. Dönüşün muhteşem olmuş. Rozi ye de telsiz yakışmış hani
aaaaaaaaaaa:silent:
sağ köşedeki bizim Düzceli SEREYE Sezai Hocam değilmi... orda ne işi var...devlet mamuru kendisi...yassah değilmi gardaşım devletin öğretmeni izin mizin almadan nasıl katılır...:queen:suç duyurusunda bulunuyom burdan ilgili mercilere...:queen:
7 düveli yazlığında yedirdi içirdi bi beni götürmedi Akçay'a...:salut:
o motosikletlerle bende hava atarım Kadri Paşa hazretleri...
bacanaam benim
teşekkürler saolasın
bu arada benimki özledi kardeşini ha bi araya getirelimde hasret gidersinler ne dersin?:queen::queen::queen:
hiç sorma çok sıkıldı senin baldız, kardeşi motorsuzpiskiletlerin peşinden gitti geri dönmeyecek sandı diye romantikleşti bütün hafta sonu yağmur altında gezdi durdu , ilk fırsatta hasret gidersinler walla :cat:
aaaaaaaaaaa:silent:
sağ köşedeki bizim Düzceli SEREYE Sezai Hocam değilmi... orda ne işi var...devlet mamuru kendisi...yassah değilmi gardaşım devletin öğretmeni izin mizin almadan nasıl katılır...:queen:suç duyurusunda bulunuyom burdan ilgili mercilere...:queen:
7 düveli yazlığında yedirdi içirdi bi beni götürmedi Akçay'a...:salut:
...
Mete'ciğim, canım benim.
Emekliliğim geçti bile. Bazen trip yapıyorum, "emekli olacağım"diyorum, bir ilgi, bir temaşaa. Tabi canım bana ihtiyaç var,ne demek izin mizin? aylarca gitmesem bile razılari "yeter ki emekli olma, başımızda ol" diyorlar.:queen:
İşin gerçeği, böyle konuşuyoruz ya, kovacaklar günün birinde:wiinkk: gençleştirme politikasına takılacağız. :salut: