400km nmax fena sesler

Merhabalar nmax im daha 400 km de.rodaj kurallarina aykiri zerre kadar surusum olmadi ama motorumun icinde binlerce circir bocegi ve surekli donup etrafa carpan bir celik bilya sesi var.cekis cok zayifladi,titresim cok artti servis normal desede cin mali motorlarda dahi duyulmayan sesler beni rahagsiz ediyor.ileride maddi ve manevi beni uzeceginden emin oldugum bu sesler ve yasal haklarim icin neler tavsiye edersiniz.servise ilk bakim oncesi bu sebeble gittigim halde ne kayit actilar nede duzgun ilgilenmediler.yag degisince gecer sen bin km olunca gel devam ederse inceleriz dediler.

Hangi serviste, ne zaman, kiminle (ad-soyad) görüştüğünüzü yazar mısınız?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başlığı yanlış okudum

Servis Çözemesede..Ki çözer.Yamaha Tr ile irtibata geç.Yamaha Tr nin gözlerimle şahit oldum.Bayilerine ve yetkili servislerine çok ciddi yaptırımları var.Markanın imajı açısından

Farkli yetkili servislere gostermeyi deneyin.
Satin aldiginiz bayinin servisine goturuyorsaniz kendilerine b.k surdurmek istemiyor olabilirler..

Selamlar aynı sorun 1600 kmdeki Xcity 250 motorumuzda meydana geldi. Varyatörden geliyor ses. Servis şehrimize 170 km olduğundan ve parça tedariği için 2-3 hafta süre istediğinden alternatif olarak 30-40 tlye tornacıda hallettirdik. Tüm işlemleri servis yaptırdı ve garanti bozulmadı. Ne titreşim ne ses hiç bir şey kalmadı

Kazasız ,belasız ve masrafsız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar