400CC Motosiklet Önerisi

Herkese selam,

Yaklaşık 3 yıllık motosiklet tecrübem var. Şu an Pulsar N250 kullanıyorum ama artık bana yetmemeye başladı. Biraz daha güçlü bir makineye geçmek istiyorum. Aklımda 400cc civarında bir motosiklet var. Özellikle naked tarzı motosikletleri beğeniyorum, fakat fiyat/performans olarak mantıklıysa başka türlere de açığım.

Şu anda aklımda 24 Model Duke 390 var fakat benim için fiyatı biraz tuzlu gibi.

Bütçem çok yüksek değil, o yüzden hem sorunsuz, hem de ikinci el piyasası çok ölü olmayan, beni üzmeyecek bir model arıyorum. Sıfır ya da ikinci el fark etmez. Önemli olan kilometresi aşırı yüksek olmasın ve beni mutlu etsin yeter.

Tecrübeli arkadaşlardan model tavsiyesi ve mümkünse olumlu/olumsuz yönleriyle kısa bir değerlendirme rica ediyorum.

Herkese şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar 🙏

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
400 cc bandında Dominar 400'den daha f/p motor yok. Duke 390 da güzel, Svartpilen 401 de şahane ama Dominar tam esnafın dostu, halkın motoru.

Motosikleti
CB750A
Dominar tavsiye ederim ama alırken az daha yakabileceğim nakit olsaydı triumphın 400lüklerini seçerdim.
biraz ağır, özellikle yeni başlayana eziyet oluyor ama alışıyorsun nereden döner nereden dönmez.

Satıcının servisleri iyi olmayabiliyor (benimki olmadı). Adı sanı belli bir yere gitmek gerek.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de dominar 400 diyorum.
Tabi motoru aldığın gibi kapalı alanda hakimiyet eğitimi alman da çok faydalı olur, bu eğitimler aslınd aher motor değiştirince alınması çok faydalı.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

HATASIZ DUKE 390 TECHPACK AÇIK

x5_1258767333yzk.jpg

MaKaT plakalı olmasa daha iyi tabi,

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
En mantıklı seçenek Dominar 400.
Bakımı ucuz, yakıtı az, servis ve yedek parça ağı yaygın, uzun yola gider, şehir içi alıştıktan sonra çok rahat, artçıya ve yük taşımaya müsait, gücü torku gayet yeterli, aksesuar kolay bulunur, düzgün kullanır bakımını yaptırırsan on binlerce km kullanırsın. Daha ne olsun.

Yukarıdaki yorumlara katılıyorum, Dominar 400 tam bir f/p motosikleti.

Motosikleti
Yok
Vitpilen daha kullanışlı durmuyor mu arkadaşlar Svartpilen diyor da bu hayranlık mı yoksa ben mi yanılıyorum , lastik olarak daha avantajlı değil mi , yol için söylüyorum. Biraz daha tuzlu diye mi kimse bakmıyor yoksa başka sebepler mi var ?

Vitpilen daha kullanışlı durmuyor mu arkadaşlar Svartpilen diyor da bu hayranlık mı yoksa ben mi yanılıyorum , lastik olarak daha avantajlı değil mi , yol için söylüyorum. Biraz daha tuzlu diye mi kimse bakmıyor yoksa başka sebepler mi var ?
Ben de Vitpilen'i bir tık daha fazla beğeniyorum ama hiç piyasası yok ya... 0 yani. Fiyatı da Svart'a göre fazla zaten.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Svartpilen, duke, dominar aynı motor. Şaseler ayrı. Tek ayrı motor RE serileri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar