4000ytl civarınta temiz motor almak istiyorum

4000-4500 ytl'ye kadar motor almak istiyorum. acemi olduğum için 600'lük şimdilik bana yeterli. modeli çok önemli değil ama düzgün bişey olursa iyi olur..

Süper Moderatör (BBRR)
acemi olduğum için 600'lük şimdilik bana yeterli
ne kadar mütevazi bir arkadaş
o fiyata 600cc bir şey bulmak çok zor ancak hasarlı veya yaşlı bir motor bulunabilir oda sorun demektir yok elim alet tutar motordan anlarım dersen sorun yok :bounce:

Moderatör (forrap)
abi madem acemisin neden cbr 1000 rr la başlamıyosun :santa: :sunny: Şaka bi yana dostum bence önce ne almak istediğini iyice bi düşün araştır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"600 lük motor alana, helvalık malzeme bedava!!!" diye kampanya varmış, kaçırmayın... :salut: intihara meyillisin galiba :silent:

kardeş arkadaşların demek istediği 100cc 125 cc ler varken 600 ile başlaman abes biraz ..sana 150 kanuni bobcat i tavsiye ederim dökülmez bükülmez fiyatına değer sana kolay gelsin kazasın belasız sürüşler

4000 a bulursan bi tanede bana al havada tokuştururuz :cat:
bu arada ChatnoiR, ne korkutuyosunuz adamı bırakın alsın.ölmez ölmez hiç bişey olmaz,ölenler hiç ölmicekleri sandığı için ölüyolar. sen ölmeyi bağılmak sanmıyosan ölmezsin :cat: ama olurda ölürsen vasiyetinde motordan kalanları verirsen çiçeğini sularım arada gelip :rendeer:

Ben sana cbr125 i tavsiye ediyorum.Eğer vitesli istersen...Ama scooterdada Suzuki Burgman derim :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
akinterzi, arkadaşlar siz niye yoruyosunuzki bu arkadaş bir mesajlık üye adam soruyu sormuş gitmiş siz kime cevap yazıyosunuz :silent: :cherry: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde tavsiyem 150 cc veya 250 cc likle başlaman motora
buarada :bestmt: te hoş geldin derim kardeşim
bbrr kardeşim bakarsın gene gelir buraya yarın belki :rendeer:

Moderatör (forrap)
BBRR, sen kime diyon herkez devam ediyo zaten adam ilk ve son mesajını ayın 12 sinde atmış ama bizimkiler için önemli değil yardıma devam :p Yardımsever sitemiz...
Bu arada burak1026, nın farklı başlıklarda ki attığı topu topu 2 mesaj var oda kanuninin reklamından başka bişey değil arkadaş hakkında bi kaç düşüncem olmaya başladı :farao:

kardeş sana en uygun 125cbr honda çünkü inan çok tehlikeli kendini kalkış yapmaya motoru durdurmayı öğrenmelisin gerçekten dostum ben ilk denememde 250 denedim gerçekten anladım ne olduğunu dostum sana tavsiyem ufaktan büyüğe git büyükten ölüme gitme :cat:

600 lük başlamak için çok büyük bende temiz 2002 honda xlr125 var. almayı düşünürsen 05056918710

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar