2005 de çalıştığım işyeri Dorado nun, Daphne (defne) modelini bayiden sıfır dükkana getirdi . 150 cc 16 inç tekerler ve iş yeri kullanımı için çok uygun
( o maksi skutırlardaki orta kamburu olmayan) bir motosikletti . Kullanımı falan da gayet tatlıydı. 5 - 6 kullandıktan sonra , ki daha 2000 km bile olmamıştı , su devirdaim pompası yakıp su kaçırmaya başladı . serviste hemen dükkanda müşterisini bekleyen motorlardan birinden devirdaim pompasını alarak bizim motorumuza taktı. Ben ana bayiden bu pompanın yenisini getirtirim diyerek bizim hiç bi şekilde mağdur olmamamız için elinden gelen gayreti gösterdi. Aradan 4 ay geçmeden Daphne aynı arızayı bir daha yaptı . Yine servise müracaat, yine aynı yoldan arızamız giderildi. Patron (( tükürürüm böyle çin malının içine diyerek gelen ilk müşteriye sattı. Sonra Honda psi 150 aldı bir tane , 6 sene dükkanda her işimizi gördü . dükkanı kapatıp sattığında psi 150 yi satmadı . Garajında bir 190 mersedes 2013 ün yanında duruyor. Dükkandan sonra 7 senede 2000 km bile yapmadı.
bu devirdaim pompa problemi bütün Dorado larda var mı yoksa yalnızca defne modelinde mi görünüyor bilmiyorum .O Poseidon modeli o zamanlar benim de çok hoşuma gitmişti. Sonra Poseidon yerine FYM 250 almıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:23 ----------
Bu gün Dorado nun bir bayisi bile yok.