4000 TL Bütçeye Scooter Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır Honda Pcx almayı planlıyordum fakat bir takım problemler dolayısı ile bütçeyi biraz kısmak durumundayım.:thumright
Alacağım motor sıfır olmalı çünkü kredi kartıyla ve taksitle alacağım.
Her neyse marka model konusunda çok kararsızım.
Önerileriniz nelerdir?

KRİTERLERİM ŞU ŞEKİLDE:

+Maksimum 4000 TL olacak yani ruhsat plaka dahil 4500 olabilir.

+100 - 150 cc civarında özellikle Lastik Boyutu büyük, sorun çıkarmayacak scooter tavsiyesi istiyorum.

+PCX ayarında birşey olabilir. Ama daha makul fiyatlarda.

+İlk motorum olacak, sağlam olmalı ve en az 7.000 - 8.000 km de hiç sorun çıkarmamalı.

+Yedek parça fiyatı uygun olmalı (AGILITY CITY 125 gibi uçuk fiyatlar olmamalı):jocolor:
Agility City 125 EGZOS SUST. (Çıplak) : 472.00 $
Agility 125 Egzoz Sustucu: 175.78 $
Agililty 50 Egzoz Sustucu : 179.27 $ gibi..

+Lastikler büyük istiyorum pcx gibi çukurda fln problem çıkarmasın.

+Sym fiddle 2 düşünüyordum ama selesi çok yüksek gibi geldi kararsızım. (176 boy - 56 kiloyum)

+Cub kesinlikle düşünmüyorum.

+Honda, yamaha, suzuki gibi piyasası olan ve aksesuar - yedek parçası bol bir model düşünüyorum.

ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..::thanks:

agility city 200 i diyecem ama parcalar ucuk yazmıssın
bende sym joyride var yazdığın parçalarının fiyatları neredeyse benim motordada aynı
egzoz falan zırt pırt değişecek şeyler değil
sıfır istiyorsan kymco super 8 sana iyi olur

kymco super 8 iyi gibi sanki ama parça fiyatları ne durumda acaba bilginiz varmı? Birde bu motorla uzun yol yapilir mi? 400 km fln ama genelde kisa mesafe ise giderken kullanicam

kymco super 8 iyi gibi sanki ama parça fiyatları ne durumda acaba bilginiz varmı? Birde bu motorla uzun yol yapilir mi? 400 km fln ama genelde kisa mesafe ise giderken kullanicam

yaparsında yapmasına 4.000 tl bütceyle rahat edebilceğin uzun yol motoru yok
6.000 civarı paran olsa sym joyride 200i önerirdim uzun yolda fena değil su soğutmalı
4.000 ni geçemiyorsan eğer o paralara alınabilecek büyük jantlı en iyi scooterler kymco super 8 ve 2. el agility city 200i

Peki agility city 125 ile super 8 in farkı ne hangisi daha iyi ben sadece arka fren sisteminin farkli oldugunu ogrendim baska bi fark var mi?

moralini bozmıyım ama o fiyata çok şey istiyon
ben senin yeriinde olsam beklerdim istediğin motoru elbette alırsın az sabret

O fiyata ruhsat Plakayi Ekleyince Zaten 4500 oluyor. 4500 size gore az olabilir ancak benim üst sınırmdır.

honda dylan yada ps 150i öneririm, sahibinden.com da bütçene uygun bu modellerin ilanları bulunmakta.

Aslinda yaklasik olarak ayni butceyi ben de ayiriyorum ama bunun 1000 TL'si ekipman olacak sekilde. Bu yuzden tercihler kisitlaniyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar