400 Motorluk Belçika Motor Toplantısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi o zaman ALLAH söyletmiş olursa ALLAH analı babalı büyütsün bak vınvın da tasvip etmiş..

çok güzel bir buluşma olmuş. harika.
motorları nasıl park etmişler farkettiniz mi? kıçları kaldırıma doğru. nedense biz Türkiye'de bunu uygulamıyoruz, hep kafadan dalıyoruz. Bir yazısında Donald Duck da böyle park edilmesi gerektiğini söylemişti.

Eline sağlık Son fotolara doğru turuncu 4 tekerli araç hoşuma gitti

hey gözünü sevdiğimin Belçikası, köylüleri bile flamanca biliyo. ne kültürlü insanlar war:queen:

valla süpermiş burcu:) Bİzde Toplanıp 500 motorluk toplantı yapalım bari :mrgreen: ASlında yapmak lazım böyle bişeyler :mrgreen:

Görevimiz efem :)
valla süpermiş burcu:) Bİzde Toplanıp 500 motorluk toplantı yapalım bari :mrgreen: ASlında yapmak lazım böyle bişeyler :mrgreen:
bizde o site,bu klüp diye ayrımlar çok olduğu için 400-500 motor anca 29 ekimde toplanıyor.
anca rüyalarda toplanırız biz :p
çok güzel olurdu aslında.:pr:

Adamlar aşmış.Her tür motor var.Honda goldwing lere bak sürüsüyle.Ben bir tane honda bayisinde bir tanede araba galerisinde gördüm.Bineni görmedim.Bizim Devlet Motosikletten bile %25 ötv %18 kdv.alırsa millet nasıl binsin.Benzin ona keza 1litresi 3,55 ytl.Ben Transalpi aldığımda vergiler hariç fiyatı 9.000 ytl ötv+kdv=15.750 ytl.ye almıştım.Yazık ama yapacakta bir şey yok.Devlete göre Motosiklet lüks.

Adamlar aşmış.Her tür motor var.Honda goldwing lere bak sürüsüyle.Ben bir tane honda bayisinde bir tanede araba galerisinde gördüm.Bineni görmedim.Bizim Devlet Motosikletten bile %25 ötv %18 kdv.alırsa millet nasıl binsin.Benzin ona keza 1litresi 3,55 ytl.Ben Transalpi aldığımda vergiler hariç fiyatı 9.000 ytl ötv+kdv=15.750 ytl.ye almıştım.Yazık ama yapacakta bir şey yok.Devlete göre Motosiklet lüks.

5 aydır Belçikada yaşayıp,pahalılıktan bir dandik bisiklet bile alamayan ben çok gülüyorum bu sözlerine.:queen:
Burada 50'lik scooter'ların bile fiyatı 1300 euro'dan başlıyor!
Bisikletlerin en ucuzu 200 euro.Türkiyedeyken bedava verselerdi suratına bile bakmazdım,o derece tipsiz yani..Burada araba alırken ayrı ayrı vergilendirme politikaları var.80 model bir araban var diyelim.az vergi ödersen 4-5 km.lik bir alanda kullanırsın,çok vergi ödersen yurt dışına bile çıkarsın.
Çöp poşetlerini 30 euro vererek satın alıyorsun belediyeden.aldığın nefesten bile para alacaklar neredeyse.Herşey para ,herşey çok pahalı.
O yüzden TÜRKİYE'nin kıymetini bilin arkadaşlar!:rendeer:

18may08062tj6on1.jpg

bunun marka modeli ne acep?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar