.................................................. ...+40

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.................................................. ...+40

Tecavüze uğrayan 80 yaşındaki kadın öldü

İsmail TEMİZ/SAMSUN, (DHA)

Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde 14 gün önce evinde üç kişinin tecavüzüne uğrayan 80 yaşındaki Ş.C. kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi’nde solunum yetmezliğinden öldü.

Merzifon’un Hacıbalı Mahallesinde yalnız başına yaşayan Ş.C, 14 gün önce kapısını kırarak evine giren 3 kişi tarafından kaçırılarak boş bir araziye getirildi.

Burada tecavüz edilen yaşlı kadın, sabah çocuklar tarafından bitkin halde bulundu ve Merzifon Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ş.C., ifadesinde kendisine 3 kişinin tecavüz ettiğini, ancak isimlerini bilmediğini söyledi. Polis Ş.C.'nin verdiği eşkal doğrultusunda 17 yaşındaki M.K’yi gözaltına aldı.

M.K ifadesinde, kadına tecavüz ettiklerini itiraf etti. “Olay günü çok alkollüydük. Pişmanım” dedi ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu arada Ş.C.'ye tecavüz edenlerden 25 yaşındaki A.K ile 22 yaşındaki E.C ise tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Sabaha kadar tecavüz edilen yaşlı kadın ise durumunun ağırlaşması üzerine 10 gün önce Samsun Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Rahimde kanama meydana geldiği için ameliyat edilen Ş.C. yoğun bakım servisinde gözetim altında tutuldu. Ancak Ş.C. dün gece saat 21.00’de solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

sabah sabah vermek istemezdim ama uyanalım artık
la gidim içerileri tekmeliyim
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

bunları yemin ederim meydanda yakmak lazım
ibret için çatır çatır yancaklar:pr: :pr:
ya ben delircem bu ülkede ya cezası yokmu bunların ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
nalet olsun böyle insanlara insan değil hayvanlara

allahım ya hemde 80 yaşındaki kadına tecavvüz ediyo adiler, hiç mi utanma sıkınma yok en azından insan tiksinir ya

Sanırım şeriat dedikleri şey bu tip canlılar için gerekli bir şey. Terbiyesize bak bir de çok alkollüymüş. Bu da yeni adet oldu suç işleyen ya alkollü oluyor yada psikolojik sorunlu. Sanki bir tek içen, bir tek sorunu olan bunlar! Bunlara icat edilmiş bir ceza modeli bulamadım arkadaşlar. Bence yakalayıp bana getirin bu tip adamları... Ben onları Aslanlara yedirmeyi düşünüyorum en azından bir işe yarayarak ölmüş olurlar. Mümkünse erkek Aslahlara verelim yemeden önce artık ne yaparlarsa malum belgesel izleyenleriniz bilir...

asma yakmadan ziyade. bunları salacaksın halkın içine.bırak cezalarını onlar versin.
nolcak şimdi alkollüydüm pişmandım carttı curttu. ne kadar kalcak bu ....venkler içerde.?bu adamları içerde de temizlerler gerçi.

Kanunlar olmasa da içeri girdiklerinde cezalarını verirler bunun gibilerin.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kafanıza takmayın içeride tecavüze uğrar bunlarda, emin olabilirsiniz bu konuda.

Yanlız böyle dağ kanunlarına ne gerek var, ülkemdeki suç ve ceza saçmalılığın farkında değil mi kimse. Sadece halk mı şikayetçi, tecavüz - gasp - hırsızlık vb. adi hatta adiden de öte suçların neden caydırıcı cezası olmaz. Çok mu zordur? Tek parti iktidarı varken, bir gecede halkın istediği şekilde yasaları değiştirme imkanı varken neden beklenir?

Onların hakedebileceği hiç bir şey yok. Buna ceza bile dahil. 20'li yaşlarında bir kıza tecavüz eden biri için de aynı şeyleri söylerim ama söz konusu böyle bir olay olunca insan daha bir tedirgin oluyor. Bunu yapan adam akla gelecek başka herşeyi yapar. Namus cinayeti işleyenlerin koğuşuna koysunlar bunları. Cezalarının son gününe kadar her türlü eziyeti çeksinler ve cezalarının son günü hayatlarının da son günü olsun.

manevi hastalıklardır insana bunları yaptırtanlar
o halde maneviyatmıza sıkı sıkı sarılalım
o insanlar şahsen kötüler diyebilriiz ama unutmayalım insan sevgisi ve bir gün kabir azabının oldugunu unutmamak için maneviyatımızı ayakta tutmak için çaba sarfetmeli ve bol bol bu konularda sohbetleri kaçırmamalıyız

Böyle şeyleri yapan çok sayıda Türk var. İlkokulda bize öğretilen Türk'ün özelliklerini ben artık kimsede göremiyorsam ya burada Türkler yaşamıyor, ya da ben bunadım.

Böyle şeyleri yapan çok sayıda Türk var. İlkokulda bize öğretilen Türk'ün özelliklerini ben artık kimsede göremiyorsam ya burada Türkler yaşamıyor, ya da ben bunadım.

water bende artık acaba gerikafalımıyım diye düşünüyorum:silent:

Arkadaşlar siz hiç merak etmeyin bunların defterini içerde dürerler.:pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar