4 ve 5 bin devir arası titreme. Masaj aletine dönüşünüyor.

Herkeze iyi forumlar.

20 Haziran 2019 günü RKS RK150 aldım.
Motor şuanda 100km ye yakın rodaj devam ediyor.
Fakat 4 ile 5 bin devir arası masaj aletinden fazla titriyor diğer devirlerde bişey yok.
Vites geçişleri düzgün. Bujiden yapıyor desem her devirde yapar diye düşünüyorum.
Eksantrik milinden şüpheleniyorum. Bilemedim daha önce kullanıcısı varmı benzer bir durum yaşadımı paylaşırsa sevinirim.

Daha öncesinden 150 250 1000 cc gibi çeşitli motorsikletlerim oldu ama başıma böyle bişey ilk kez geliyor.

Servise götüreceğim fakat servisi işleten şahıs çok vurdum duymaz oldugu için henüz gitmedim 5 gün oldu daha zaten alalı.

Motosikleti
D400
Bildiğim kadarıyla RK150 üretimi durduruldu; sıfırını aldınız da kaç yılından kalma ürün?

malzeme kalitesi ve motor açısından oldukca işlevsiz bir motor. İlk motorumu alacağım dönem ilk denediğim motosiklet o idi satıcının yanına gidip. Motosiklet alma konusunda cok hızlı ve dikkatsiz davransam da o motoru hiç begenmedim. Vites yönü ters ve acayip bir titreşim vardı, yalan atıyor olmayım ancak cok kolay stop ediyordu motor.

ancak 100 km de titreşimden vida düşüyor derecesine geldiyse servise bir gösterin.

Balansörsüz olabilir benim motorum balansörlü benim motorumdada titreşim var ayaklarında hissediyorsun devir 5-6 gibi geçen vidaları gevşemiş hapsini sıktım.Belki rodajdan sonra azalabilir eğer azalmazsa ön dişliyi bir tık büyütün

Motosikleti
Forza250-cygnusL
4-5 bin arası devirlerde kullanma o zaman...
3 git... Ara gazı yap 6 bine çık... :p
Espri tabi... Her viteste yapıyor mu ?...

Benim 1-11.750rpm arası vibratör gibi titriyor artık alıştım. 1k devir nedir ki anormallik yoksa alışırsın zamanla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar