4 temmuz ehliyet sınav yerleri

:mrgreen: :queen:

adsz640x480z.png

herkese başarılar. ben bir tek motor dersinden sınava gireceğim. rahatım vesselam. :)

keşke bütün sınavlarda bunun kadar rahat olsam daha kursa filan hiçbiyere gitmedim gelişimin sitesinden çıkmıs sorulara baktım biraz hepsini çözücem inş sınava kadar

yahu arkadaşlar benim sınava gireceğim yer evime 40 km mesafede bu normal midir? yazıldığım kurs oturduğum semtte sınav yeri ile alaka yok :pr:

Bende 35km uzakta giricem ama siteden girince sınav yeri bilgisine tıklayınca anasayfaya atıyor arkadaşlar siz baksanıza benim yerime gerekli ne bilgisi istiyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 PM ----------

:mrgreen: :queen:

adsz640x480z.png

Bende Kırklareli'de giricem ama yeri tam bilmiyorum sayfa yüklemiyor.:)

yahu arkadaşlar benim sınava gireceğim yer evime 40 km mesafede bu normal midir? yazıldığım kurs oturduğum semtte sınav yeri ile alaka yok :pr:

bende lüleburgaz da oturuyorum ama kırklarelinde giricem il olduğu için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------

Bende 35km uzakta giricem ama siteden girince sınav yeri bilgisine tıklayınca anasayfaya atıyor arkadaşlar siz baksanıza benim yerime gerekli ne bilgisi istiyor?

Bende Kırklareli'de giricem ama yeri tam bilmiyorum sayfa yüklemiyor.:)

tc no istiyo

benide uzak yere atmışlar otobusle 45 dk sürer gerçi ben arabayla giderim olmadı motorla

T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI
SINAV YERİ BİLGİLERİ

--------------------------------------------------------------------------------

Sınav Tarihi - Saati : 04.07.2009 - 11:00

T.C. Kimlik No 24587656474
Adı MUHAMMET
Soyadı KÖSEOĞLU
Baba Adı İMDAT
Doğum Tarihi xxxxxxx
Kurumu 42956
Sınav Hakkı 1
Sertifika A2
SINAVA GİRECEĞİ DERSLER
Motor X
Trafik
İlk Yardım
SINAV YERİ BİLGİLERİ
Sınav İli İSTANBUL
Sınav İlçesi PENDİK (MERKEZ)
Bina Adı PENDİK RAUF DENKTAŞ LİSESİ
Bina Adresi BAHÇELİEVLER MAH.KIRLANGIÇ SK. NO:10
Salon No 2
Sıra No 1

burayı bilen arkadaş varsa tarif ederse çok sevinirim :))

sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.Doğum günüm 4 temmuz; sınav tarihyle çakışmasa bende giriyodum sınava ne güzel :pale:

olsun sende 22 ağustosa girersin ben 15 gün için 3 ay bekliom şimdiye kadar ehliyet elimdeydi

vallahi arkadaşlar geçen B sınıfı için girdiğim okul banada çok uzaktı hatta ilk defa gitmiştim oraya, yaklaşık 1 saatlik yoldu. şimdi A2 ye giriceğim okul evimize 2km uzakta, kendi motorumla 10 dk sürmez bile. bu defa çok ballıyım :mrgreen:

bu arada arkadaşlar, gittiğim kurs teorik ders vermiyo(ama A2 ehliyet veriyorlar, nasıl oluyosa artık.) acaba sınav için çıkmış soruları çözsem yeterlimidir?

keşke bütün sınavlarda bunun kadar rahat olsam daha kursa filan hiçbiyere gitmedim gelişimin sitesinden çıkmıs sorulara baktım biraz hepsini çözücem inş sınava kadar

bende hiç çalışamıyorum iş yoğunluğu falan filan bi gece trafikten bi gece sağlıktan bi gece motordan 50 şer soru çözüyorum kitaptan anca okadar :pale: :salut:

bende hiç çalışamıyorum iş yoğunluğu falan filan bi gece trafikten bi gece sağlıktan bi gece motordan 50 şer soru çözüyorum kitaptan anca okadar :pale: :salut:

günde 50 soru :p ben onu bile yapmıom sağlık zor gelio bana bide trafikte el kol işaretleri var onları bilmiom :p

Bende İlk önce B sınıfı ehliyete giricem kısmet ise bakalım sadece verilen trafik cdlerine çalıştım gerisi yok sınavdanda geçeceğimi sanmıyorum ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar