4 temmuz da sınava girdim ve ehliyetimi aldım

hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız kullan (bunu motor alana mı söylüyorduk yahu?)
valla ben de bazı arkadaşların dediği gibi mayıs'ta kursa başladım, ağustos oldu hala bekliyoruz... önce dediler direksiyon sınavı 25 temmuz'da diye sonra oldu 8 ağustos. her ilde farklıymış durum. ikinci kez yıllık izin tarihimi değiştirip (sırf 2 haftada motoru alırım, tüm evrak işlerini hallederim, kalan zamanda pratik yapıp bir de tatile motorla giderim düşüncesi vardı) işyerinde yöneticimle papaz oldum. kredi alıcaktım aceleden yanlış iş yapıp hesabı bloke ettirdim, motor buldum 2 tane sahipleriyle görüşüp biriyle anlaştım 1 ağustosta alıyom diye. sonra bir tarafımda patladı, rezil oldum. yazlığa gidemedim, arkadaşlara motoru alıp gelicem dedim milletin diline dalga olduk! sen gel biz sana burada motor kiralarız diye alay ediyorlar. bu memlekette planlı programlı iş yapılmıyor lanet olsun!!!:pr: yaz bitti daha motor alamadık, yanarım honda eğitiminde öğrendiklerimi unutacam diye!

bir ehliyet almak 4 ay sürer mi be???? :farao::farao::farao:

bu arada benim B ehliyetim var, üstüne A2 ile birlikte G sınıfı da yazılıp haziran ayında hem yazılı hem uygulamalı forklift sınavından geçip dosyamı aldım. kısmet olursa ehliyette şöyle yazıcak: B G A2

hayırlı olsun kardeş te o tarihteki sınava da 26 sındaki direksiyon sınavınada girdim ama hala dosyalarım hazır olmadığından ehliyetimi amaya gidemedim nsıl oluyorda sen almışken ben hala dosyalarımı ekliyorum uyuzoldum allah çarpsın :pr:

hayırlı olsun ehliyetin
bu heyecanını hiç kaybetme
kazanma azmin çok güzel
hedefine kavuşmuşsun
ama dikkati ve kaskını asla unutma olurmuu

gik

sercan kardeşim hayırlı olsun. benden 20 lira doya parası istedi kurs ne alaka anlamadım sen verdin mi dosya parası

hayırlı olsun arkadaşım ama fotoyu koyunca allah allah dedim ben bu adamı kesin tanıyorum ama nerden? yaşlar da tutuyo ya bi yerde beraber okuduk (ki tahminim ortaokulda dershanede) ya aynı mahallede oturduk face de bile 16 ortak arkadaşımız var ....ama hala nerden tanıdığımı hatırlamıyorum:). bn de 22 ağustos ta sınava girecem de direksiyona gircem de ehliyet alcam :p ölme eşeeem ölme

Son düzenleme:
herkese tekrardan teşekkür ederim. kasksız trafiğe çıkmıyorum beni bu sıcakta gören enayi yerine koyuyor kaskı kaça aldın 100 lira diyorum sende akıl yokmu filan diyor bende sende akıl yok heralde 100 lirayı beynine çok görüyorsun diyorum.

Ceyhun olabilir belki okumusuktur doğrudur sen hangi okuldaydın

ayrıca dosya ücreti ve direksion sınav parası aldılar onları kurs ücretinin içine yazdım baştan söylemişlerdi ister peşin ver ister sonra ver die

bekleyen arkadaşlarda umarım en kısa zamanda ehliyetlerine kavusurlar beklemek adama koyuyor biliyorum.

Son düzenleme:
hayırlı olsun birader ehliyet var diye dikkatsiz kullanayım deme sakın daha dikkatli sürüşlerolsun inşallah

hatırlamasak da mutlaka tanısacaz .Ben Atatürk teydim de ayşekadından tanıyorum heralde seni. Edirne küçük yer :) 2 ay sonra ben de başlıycam ortalığı aktarmaya mutlaka denk geliriz tanısırız :wiinkk:

herkeze ii gunler ehliyetin hayırlı olsun kardeşim. bende 4 temmz da girdim sınava internet te direksiyon sınavı 26 temmz olark gozukuyordu ama burada yanı izmirde 1 ağustos muş. bugun 35 lıra dıreksiyon sınav ucretini verecegim. dosya da 15 lıra imiş. ayrıca dosya yı daha erken almak için ne yapabılırz?

hayırlı olsun bende dün aldım bende 350 ye patladı B/A2 benimki Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle bin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:26 AM ----------

kurs 150
trafik toplam 130
sınav parası 50
sağlık raporu savcılık fotoğraf falan hepsi bu

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu sertifik işlemini hızlandırmak adına ne yaptın onu da anlatır mısın? çünkü 1 ağustostaki sınavın ardından normal süreci beklersek ehliyetin cebe girmesi 15'lerini bulacak görünüyor. daha kısa süre için hangi kısımları elden takip etme şansımız var? anlatırsan güzel olacak. biz de senin gibi 3 gün içinde alıp cebe koymayı istiyoruz çünkü...

sorum hala geçerli, cevabını alamadım... :pale:

benim bulunduğum yerde (antalya/manavgat) arkadaşlar direksiyon sınavına 25 temmuz cuma günü girdi ve 31 temmuzda ehliyetlerini alacaklarmış. onlarda ağustosun ilk ctesi sınnav zannederken ehliyet kurslarına bakanlıktan bi yazı gelmiş 1 hafta önceye çekmişler sınavı. sanırsam devlet babaya acilinden para gerekti :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar