4 sinyalim birden koparılmış(Sabotaj)

Degerli Arkadaslar;
Yarım saat önce Bostancı Şenesenevlerde evin önünde bahçe demirlerine 2 saglam kilitle bağlı olan Twister'imin 4 sinyal lambasının birden kırılarak koparıldıgını Sarıyerdeki evime giderken yolda sinyal vermek istedigimde farkettim..
4 yerdede sadece kablolar sarkıyordu...
Motosikletimi bıraktıgım yer herzamanki gibi cok genis bir kaldırım uzeri ve kenardaydı, kimseyi rahatsız edecek bir pozisyonda degildi..

Gunduz gidip yerinde inceleme yapacağım..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1- anlamını yapana sormalı, elleri kırılsın yapanın :jocolor:
2- hayvanlara hakaret etme, bunlara hayvan demek iltifat olur :wiinkk:

geçmiş olsun, nişanlına acil şifalar dilerim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun kardeş........
büyük geçmiş olsun , her iki konudada

Motor olmadığı halde düşündüğüm zaman deli olduğum bi hadise! en son yaşadığım olay bisikletin kilidini kesmeye çalışmışlardı! Allah dan yarım bırakıp kaçmışlar! motosiklet olsa kimbilir naapıcaklar! şekl 1 A alıp kaçarlar mı,kırıp dökerler mi! yoksa külli götürürler mi!?
böylelerinin kafasını kırmak lazım! :bounce:
bu arada geçmiş olsun!

hocam çok büyük geçmiş olsun umarım bi şekilde sorumlularını eline geçirirsin!
bu arada nişanlın için de ayrıca geçmiş olsun diyorum (olayın konusu geçti mi zamanında bilemiyorum...) allah yardımcınız olsun. ayrıca verdiğin sevgi ve mükemmel destekten dolayı da allah size yardımcı olacaktır bundan eminim, seni de tebrik ediyorum!!!

dünyanın adaleti bu kadarcık olamaz ben inanmıyorum. o insanların bu yaptıklarının yanına kalacağına da inanmıyorum. Allah büyük, sopası yok, ama nerden çıkacağı belli olmayan bi şekilde o o.ç.'larının başına eminim bişey gelecektir. her ceza öteki tarafa kadar beklemez bence! burda da cezalarını görürler!!!

Geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Aracınızın sinyallerinin çalınmasına gelecek olursak. Parçası oldukça pahalı olan honda'ların, bazı tamircilerin piyasadaki diğer hondaları yedek parça deposu olarak görmesi sebebiyle sizin sinyalleriniz gitmiş bulunmaktadır. Bulabileceğinizi sanmıyorum bulsanızda asıl işi yaptıranı bulamayabilirsiniz. Malesef toplum olarak çok kötü ahlaklı bir toplum olma yolunda tam gaz gitmekteyiz.

Görüşmek üzere.

öncelikle nişanlın için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
böyle insanları gerçekten toplum içinde tutmamalıyız..... öyle insanlar var ki hergün yüz yüze bakıyorsunuz ama böyle bir şey yapacağı aklınıza bile gelmiyor... benim başıma da geldi oradan biliyorum.... arkanı duvardan başkasına yaslama.... bunu yapan çok yakınında olan bir insan olabilir....
:jocolor: :jocolor: :jocolor: :jocolor: :jocolor:
:farao: :farao: :farao: :farao: :farao:

dostum ablamıza üzüldüm....allah kimseye çekemeyeceği acı vermesin.. :rendeer:

Ömer tekrar geçmiş olsun diyorum :rendeer:
bu arada hayvanları konuya karıştırma derim nedeni ise hiçbiri nankör değiller bir sokak köpeğine bile bir lokma aş ver kapında köle olur ama nedendir bilinmez bazı insanlar var çalmak kırıp dökmekten zevk alıyolar her zaman demişimdir malımda gözü olanın çalışıp çabalamadan hazıra konanı Allahın huzuruna bırakıyorum eninde sonunda bir yerinden bir şekilde çıksın :jocolor:

hem ablaya hem sana geçmiş olsun hocam.. sinyaline sabotaj düzenleyenlerinde allah belasını versin.. :jocolor: :jocolor:

Nişanlınızın en kıza zamanda iyileşmesi için dualarım sizinle.Ama diğer iki soruya verebilecek cevabım yok.Söyleyebileceğim sadece bu tip insanlar yüzünden dünyada TÜRK milletine olan aşağılık insanlar yakıştırmasının bunlar yüzünden üzerimize yapışıp haklı tavırlarına bizide alet ederek aşağılamalarına seyirci kalmakta UTANIYORUM :farao: :farao: :farao:

Peygamberin sakalı şerifini ayağına getirten bir bakanımız var. Saygı, edep, erdem yok olmuş insanlarda. Adam kayırmaca, rüşvet ve vb. ile kapasitelerini ve eğitimlerini aşan mevkilere geliyor insanlar. Toplumu bu şekilde yönetmeye kalkarsan, "imam osurursa cemaat sıçar" kabilinden kimsenin kimseye saygısı olmuyor tabi. Herkes her şeyi kağıt üstünde göstermelik yapmaya çalışıyor bu memlekette. İnsanın harcadığınız oksijene yazık diyesi geliyor bu geri zekalılara. Biz yine de yeldeğirmenlerine karşı savaşı sürdüreceğiz.

Speedlight_omer, nişanlına çok üzüldüm, acil şifalar dilerim.

speedlight_ömer gerçekten çok üzüldüm. kendimi senin yerine koyuyorumda ben kendi motorumu o halde görsem yıkılırdım, çok geçmiş olsun. boyle terbiyesizler var sokaklarda. belkide kıskançlıgından yaptı kimbilir. adiler

sana ve nişanlına büyük geçmiş olsun arkadaşım.hiç merak etme yaptıkları yanlarına kar kalmaz.Allah herkese gerekeni gösterecektir.

dostum çok geçmiş olsun nişanlınada üzüldüm allah acil şifa versin umarım iyileşir motora gelince bence sinirlerine hakim ol napalım hayvanlar ve insanlarla aynı havayı solumak ve hayatı paylaşmak zorundayız ve yapılacak çok bişey yok :rendeer:

abi nişanlın için gercekten üzüldüm umarım iyileşme ihtimali wardır. eğer istanbul da olsaydım seninle birlikte nişanlına moral werebilmek için bütün site üyelerini dawet ederek bi moral turu hazırlardım.dunyanın sonunun gelmediğini , yasama sewincinin tekrar kazanılabileceğini senle we butun uyelerle birlikte anlatmak isterdim.

motoruna bunu yapanlar ise insan degil ama haywan bile değil. sadece asagılık kompleksi ile hareket eden adi namussuz ciğeri bes para etmeyen insanca yasamaya ayak uyduramamıs warlıklar.

kendine iyi bak...

arkadaşım çok geçmiş olsun nişanlına da çok üzüldüm allah acil şifalar versin ve insan böyle çalınma olayları falan olunca hayat tan soğuyor allah bizleri böyle insanlara çattırmasın ve bizi korusun

Önce nişanlına sonra motoruna geçmiş olsun kardeşim... Manevi değerlerin maddi kaygılarla törpülenmesine izin verme... Sen yine de moralini bozma ve hanımkardeşimize bu olayı çaktırma... Alt tarafı 4 tane stop, bugün yarın yerine konur... Ama nişanlın olayı bilirse (söylediysen başka tabii) kendisinin sebep olduğunu düşünüp daha da üzülür. Bu arada; yıllar önce üniversite arkadaşlarım ikisi daha sözlü iken bir trafik kazası geçirdiler, kızımız epeyi bir süre yatakta kaldı. Biz korktuk felç olacak diye ama, önce sözlüsü sonra arkadaşları moral dopingiyle ve Allahın izniyle onu sağlığına kavuşturduk. Allah sizin de yardımcınız olsun... Saygılar... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar