- Motosikleti
- HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
- Konu Yazar
Arkadaslar daha öncede forumda bahsedilen 4 silindirli Çin malı motosikletler konusunu hatırlıyoruzdur muhtemelen. Bugun motorumla gezeyim derken Gaziantep sokaklarında Kubanın bi üst segment diye bahsettiği Rks motorun showroomunun önünden geçerken motorları inceliyordum ufak ufak yavas bir hızda birden gözüme çarpıverdi hemen tam ortada bir 4 silindir motosiklet. hemen motorumu parkettim ve hem o 4 silindirli Çin işi motosikleti incelemek ve Rks motorları incelemek için girdim içeri... Pek bi yetkili yoktu ikindi vakti oldugu için 17 18 yaslarında oranın elemanı bir gençle konusma fırsatı bulduk... Motoru teşhir amaçlı getirdiklerini müşterilerin tepkilerine göre getirip getirmiyceklerine karar verceklerini söylediler... Haa ufaktan fiyatı ne kadar bunun dediğinizi duyar gibi oldum
fiyatının henüz belli olmadıgını 1-2 ay içinde belli olcagını söyledi ama ne kadar sıkıstırdıysam ne kadar zarf attıysam en ufak bi tüyo bile vermedi malesef arkadaslar
Motorun markası Benelli. İtalyan patentli bir marka ama onlarda bizim ülkemizdeki Mondial Kuba Kanuni Yuki ve sayamadıgım birçok marka gibi Çinden ithal ediyolar motosikletlerini ve kendi markalarını yazıp satışa sunuyorlar... Sizlere çektiğim fotoğrafları ve çok değerli bi arkadasımla birlikte motora ait buldugumuz medya belgelerini paylasmak istiyorum...
Bu motorun genel görünümü

Uploaded with ImageShack.us
Bu motorun headerslarının oldugu kısım motor bloğu ve frenlerine ait görsel

Buda motorun arkadan görünümü... Ne yalan söyliyim egzoz görünümleri hoş

Bu motorun teknik özellikleri

E bu kadar şey paylaştık birde motorun sesini duyalımda tam olsun bari
http://static.youku.com/v1.0.0258/v...bS9zaG93dGhyZWFkLnBocA==&wd&fb_source=message
Evet arkadaslar gördüğüm ilk Çin malı 600cc 4 silindirli motosikleti hepinizin beğenisine sunarım herkeze saygılar
Bu motorun genel görünümü

Bu motorun headerslarının oldugu kısım motor bloğu ve frenlerine ait görsel

Buda motorun arkadan görünümü... Ne yalan söyliyim egzoz görünümleri hoş

Bu motorun teknik özellikleri

E bu kadar şey paylaştık birde motorun sesini duyalımda tam olsun bari
http://static.youku.com/v1.0.0258/v...bS9zaG93dGhyZWFkLnBocA==&wd&fb_source=message
Evet arkadaslar gördüğüm ilk Çin malı 600cc 4 silindirli motosikleti hepinizin beğenisine sunarım herkeze saygılar