4 motor arasında kaldım yardım eli uzatın

Sıfır alacaksanız illa Salcano wolf ama o bütçeyle ikinci el bir ybr de alabilirsiniz..Salcano Wolf düşünmüyorsanız Mondial 125 Drift tavsiye ederim..

ikinci ele çok güven olmuyor ya o yuzden 0 almak istiyorum keşke param yetse de 0 ybr alabilseydim neyse bu mondial drift 125 i çok tavsiye eden oldu nedir acaba özellikleri ben ona hiç bakmadm direk 150liklere baktım hep

ikinci ele çok güven olmuyor ya o yuzden 0 almak istiyorum keşke param yetse de 0 ybr alabilseydim neyse bu mondial drift 125 i çok tavsiye eden oldu nedir acaba özellikleri ben ona hiç bakmadm direk 150liklere baktım hep

Aşağıdaki linkini verdiğim konuyu inceleyiniz

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/82147-mondial-125-mh-drift-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Lifan em150 l derim, teknik bilgim yeterli degil ama cbf motoruna benzedigi soyleniyor dusuk devirde sanirim 5500d/dk da maximum tork a ulasiyor sehir icinde ara hizlanmalarda tatminkar olabilir, arkadasim kullandigi icin yeterli kullanma imkanim oldu, diger motorlar hakkinda yeterli bilgim yok bu arada lifan em150l de sikistirdiginizda yag yakiyor bilginize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar