4 Mevsim Motorcular.

F54

4 mevsim motosiklet sadece kar yagisinda sıkıntı olur
Kar yagdiginda denge de durmak zor oldugundan
Diger zamanlar hava soguksa eğer alt üst yagmurluk +bot yağmurlugu tavsiye ederim
Eldiven de azcik kaliteli olmali
Ha polar baf termal iclik duruma gore takviye edilir
12 ay motosiklete biniyorum
7 kış geçirdim bu kış son olacak
Önümüzdeki yıl lpg li bi araba alip sıcak sıcak gezecegim

Ha birde yaz motorcusu olurmu diyen varsa evet olur
Hatta sadece yaz kış degil cok çeşitli motorci kesim i vardır
pazar motorcusu
Avm motorcusu
Cafe motorcusu

Son düzenleme:
Merhaba.
4 mevsim surekli motor kullanıyorum.
Kışlık mont, Yağmurluk, 2 çift eldiven, farklı kalınlıkta 6 tane kadar maske - balaklava - buff türü ekipmanım var. Yaz kış mutlaka bot giyerim.

Bunun haricinde yakın zamanda tulum aldım, çok memnunum.
Hem soğuktan ve yağmurdan koruyor hem de iç korumaları başarılı.
http://www.torchsuits.com/torchpro.html

Ben birak yagmuru camuru kar yagiyoken bile biniyom hatta bi keresinde buz da yanlaya yanlaya gittim (düştüm) :D

Valla milletin yorumlarını okuyorum da "Münir ÖZKUL'un damadına dediği sahne aklıma geliyor "yavaş at şevket civcivler yesin." Buz üstünde söyle böyle kullanırım diyene Adana'lı sana da günaydın. Ben yazılan kimi yorumları gerçekçi bulmuyorum.

kışın ufak hacimli tork fukarası motora binmek avantaja dönüşüyor. :)
kıyafet olarak yeterince tavsiyede bulunulmuş. ben sıkıntısız bir elektirk tesisatı ve kış lastiği öneririm.sadece karda değil soğuk havada gizli buzlanma durumlarında su birikintisinde, çok fark ediyor.

decathlondan alınma 100tllik bir kar pantolonu ve inşaat malzemeleri satan bir dükkandan alınan 20 tllik bir yağmurluk ile tüm kış motora binebiliyorum.

hiç bir yağmurda ıslanmadım. sadece fermuar araları sızdırıyor biraz.

1 kere de karla karışık yağmurda kullanmak zorunda kaldım. şimdi düşünüyorum da cidden deli cesareti o havada motor sürmek.

Ev-işyeri arası 12km ve 1.köprüyü kullanmak zorundayım sabah gidiş akşam dönüş trafiğini az çok herkes tahmin eder,ayrıca toplu taşıma 12km olan mesafeye 3vesait+20-25dk duraklar arası ve işyerine yürüyüş.
Motor=12km 15-20dk arası
Araba veya toplu taşıma= 70-110dk arası. Yani max 20dk süren yolculukta sıradan içlik,ekipman üstüne alt üst 2 parça yağmurlukla sıfır sıkıntı oluyor benim için.

sana şöyle birtavsiye verebilirim. klips ile bu işi halledebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar