4 lü subaplar

selam arkadaşlar. motor almayı düşünüyorum ve motorlar konusunda çok da bilgim yok. internet üzerinde 3 aydan beri araştırma yapıyorum. ve sonunda alacağım motora karar verdim ama yine de ne olur ne olmaz diye sizlerin de görüşlerini almak istiyorum. benim düşündüğüm motor zongshen 200 lük kros. bu motorların özelliği 4 subaplı olmaları. bu konuda bilgisi olanlar varsa bizimle paylaşırlarsa sevinirim. yararları nedir veya zararı var mıdır. kalite olarak zongshen nasıldır,özellikle zongshen kullanıcıları memnun mu? Fiyat/Performans oranına bakmak doğru mu? bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. ilginiz için şimdiden teşekkürler. :)

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
zongshen hakkında pek bişey diyemem ama sonuçta oda bir çinli.. 4 subap oalyına gelince 4 lü tabiki daha iyidir.. motorun yanma odasına gelen hava ne kadar fazla olursa o kadar iyi yanma elde edersin.. buda daha fazla performans anlamına gelir.. piyasada genellikle 2 sübaplı motorlar mevcut..(racingler hariç)

seçimin isabetli olmuş bence çinlinin eniyi markalarından fiyatıda uygun ama servisi bulunduğun ilde varmıdır buasıl önemlisi yedekparça sorunu olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar