4 KASIMDA BURSA EKİBİ HADİ RİVAYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saolasın ercümen abi aramızda sizleride görmek güzel olurdu aramızda bir gemilik yol var aslında ama siz bilirsiniz yine ama yaza kesin bekliyoruz sizi
yalava ve çevrisindeki ahali nerdesiniz bursalardan geliyoruz yol göştericek yokmu oralarda umarım o gün yağmurda yağmaz

ARKADAŞLAR BEN ÖMER SELÇUĞUN SİZE VERDİĞİ NUMARA YANLIŞ :p

BURSA MAHVELDE TANIR HERKES

BEN ÖMER
HONDA BEAT
16 CHT 87

bende gelmek ısterdım arkadaslar ama askerım bılıyosunuz sıze ıyı gezmeler :queen:

soparcan' Alıntı:
abi bak benim motor bakımda biliyon yetişmicek heral arkana alırsın heral kardeşini :D artık motor olmazsa bincem birinizin sırtına yolda bırakmazsınız heralde beni dimi ya ( tarkan arkana kimseyi alma ben bincem sana) gemlikdelisi alırsın beni dimi motor çıkmazsa?

soparcan, kasıtlı yazmadığını biliyoruz ama daha dikkatli lütfen.

Arkadaşlar bende gelmek isterim ama daha ehliyet yok ve motoru yeni aldım (ama sürmede problem yok) sorun olurmu acaba? :silent:

sen gelmek iste yeterki kimde var o dediğinden :D gelmek isteyenleri bekiliyoruz hadi bakalım bu kadar olamaz daha yok mu ?

arkadaşlar istanbuldan diğer arkadaşlarla konuştum çınarcık olan geziyi riva yaptık haberiniz olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başımızın üstünde yeriniz var buyurun gelin arkadaşlar bekliyoruzzz sizleriiiii :rendeer:

hadi bakalım görelim bursanın kelebek olmayan motorcularını bekliyoruz arkadaşlar hoş gelmişsiniz :cat: :cat: :flower: :flower: :thumleft:

soparcan bu nasıl msn adresi ya abi...gözlerim bozuldu

bari sen beni yaz da...
web camin varsa bir nur yüzünü görem

mete_han27Qhotmail.com.msndeyim...beklerim

vallahi helal olsun sizler ne zman bizim aile kogreyi toplandısı var pat bir gezi anlamadığım konu birileriniz bizim evdekilerlemi haberlesiyor bu tarıhde evdekiler toplanıyor sizde bu güne geziyi yapın diyor içinizdeki ispiyoncu kim beni kim vuruyor arkamdan bakım hemen el kaldırsın,uludağ gezisi oldu evdekiler toplanıldı, millet yalavada yemege geldi taaa nerelerden biz köye gittik neymiş herkez orda olacakmış tamamda güzelde şimdi riva var hemde bayramın ikinci günü :pr: yine köy var bayramlaşma benim evdekilerle kim haberlesiyor söyleyin bukadar raslandı olmaz ya telini bozacam onun :)
eğer soparcan bende gelemezsem oraya sende o yapıştırmalardan almazsan hele almadan gelde bak ben seni ne yapıyorum 10 gün tattilim var geziyi o güne buldunuz diye burnundan fitil fitil getirmezsem kemalim senin sen göresin :)
beyler ben yarın akşam bursaya gezmeye geliyorum setbaşı 6parmak arasında olurum haberiniz ola her halde iftarı bursada acarım

gemlikdelisi abim motosiklet.net in sticer değil bana selçuğun verceği bursa chooperclub sticerları abi sen iste ondan sonraki pazarda senle başka yerlere kopalım mustafa amcayıda çağırırız o da gelir
mangal yaparız ayıpsın
hayırlısıyla şu riva olayını atlatalım

arkadaslar bende gelirim ama kesin bişi soylemıyorum ben size orhangaziden katıla bilirim lutfen bırınız bana konu hakkında detaylı bır bılgıyı ozel mesaj olarak atsın
:thumleft: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
burner_18 kardeşim buyur gel hiç olmazsa busefer yarış falan yok(gp )dekinin acısını çıkarırız senide bekliyoruz :rendeer: tanışmak ve kaynaşmak için :wiinkk:

goblin kardeşim sende buyur gel yazın bursadan bir arkadaşımız motorun plaka yok ruhsat yok ehliyet yok 2 sefer gezilerimize katılmıştı
(ama şansı yaver gittiğinden bir şey olmadı)

tamam havalar ıyı olursa kesın gelıyorum balkı kalabak motorcu diyen olabilir ama racıng surmek zor yagmurda bu arada izmitte bı serhet abimiz var kesın ugrayalaım ona veya sızde ugrayın

mıllet detaylı bılgı beklıyorum kım gellıyor nerden nezaman haraket lutfen bıraz daha bılgı.... ben orhangazıden katılıcam yanınıza nasıl nerde bulusallım bılgı bıraz daha (chooperturk) hakan abi gelıyormusun sende...?,
:silent: :silent:

arkadslar slm aranıza yenı katılmıs motoru olmayan bır motor tutkunuyum.ben bır motor almak ıstıyorum :queen: racıng bana yardımcı olursanız sevınırım ben bursadayım sızlerden ıyı haberler beklıyorum mumkunse kawasakı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gezi için hazırlıklarınızı yapın aksilik olmazsa aranızdayım bu arada gezilere plakasız ruhsatsız ve ehliyetsiz katılan kişi benim :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
hakancım açık etmesene kendini :silent:
bak ben isim yazmamıştım :wiinkk: mesajımda
mtnet31lw.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar