4 gün'lük Akdeniz gezisinden güzel kareler...

23 Nisan Perşembe günü bir arkadaşımla beraber Yaza Merhaba demek için Akdeniz'e indik.
Lakin İç Anadolu Afyon Burdur geçişinde -6 derceleri görünce şevkimiz kırılmıştı.
Taki Antalya'ya gelene kadar...
Antalya - Fethiye arası yollar gerçekten mükemmeldi.

Bu gezide Görülmesi/Gezilmesi/Kalınması gereken en güzel 2 yer tavsiyesi
1-Olimpos Antik Kent girişindeki "Kadir's Ağaç Evler"
2-Kekova

Tabiki daha çok yer var, ancak beni en çok bu iki yer etkiledi diyebilirim.

Motorcycle Tour by photojective, on Flickr

Motorcycle Tour by photojective, on Flickr

Antalya - Fethiye Yolu by photojective, on Flickr

Sunken Ship / kekova by photojective, on Flickr

Olimpos by photojective, on Flickr

Kekova by photojective, on Flickr

j543BW.jpg

2g21nE.jpg

0q7n1L.jpg

pgRzWn.jpg

LapAOa.jpg

EYV8yv.jpg

Olimpos by photojective, on Flickr

Düden Şelalesi by photojective, on Flickr

freedom :) by photojective, on Flickr

Kilyos by photojective, on Flickr

Ducati Multistrada by photojective, on Flickr

Not: Son iki kare geziden değil. :)

Motorlarda fotoğraflarda süper,,,
Fotoğraf makinesinin modeli nedir acaba ?

Forumda ilk mesajım bu güzel fotograflar için olsun. Mükemmel kareler ve güzel bir gezi olmuş. Bendede az biraz fotografcılık var incelemek istersen https://500px.com/fikotay ve https://www.flickr.com/photos/121407027@N06/ linkilerinden inceleyebilirsin.

Son düzenleme:
Harikasınız. çok iyide bir fotoğrafçısınız. exif bilgilerinide paylaşır mısınız acaba?

ƒ/0 0.0 mm 1/320 400 Flash (off, did not fire) Show EXIF

bilgileri buldum hocam.
bende de eos 650d var. elimden geldiğince yardırıyorum :) https://www.flickr.com/photos/108633103@N05/

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mukemmel!!!
elinize, gozunuze, yureginize saglik...

Harikasınız. çok iyide bir fotoğrafçısınız. exif bilgilerinide paylaşır mısınız acaba?

ƒ/0 0.0 mm 1/320 400 Flash (off, did not fire) Show EXIF

bilgileri buldum hocam.
bende de eos 650d var. elimden geldiğince yardırıyorum :) https://www.flickr.com/photos/108633103@N05/

Selamlar
Lens Samyang 14mm f2.8 Manuel lens olduğu için, fotoğrafa diyafram değerlerini işlemiyor. Dolayısı ile hangi fotoğrafı hangi diyaframda çektiğimi bende hatırlamıyorum :)
Lens çok keskin bir lens değil, ve malasef geziye çıkarken "Sony A7" üzerinde elimde kalan tek lens buydu. Daha yeni Zeiss 55mm f1.8 i sattım ve çok pişmanım. Flickr portföyümden değişik lenslerle çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz.

55mm ile çektiğim Favorilerimden biri :=)

My Honda Nc700x by photojective, on Flickr

Ayrıca bu fotoğrafta Motorun Dergisi Nisan sayısında 1.cilik aldı

Istanbul nights with Honda Nc700x by photojective, on Flickr

T-shirt hediye ettiler :)

Son düzenleme:
Off beee yapılırmı bu zulum bizlere yaa, motor aldık otoparkta yatırıyoruz görünce içimiz gidiyor...

Müsadenizle masaüstü yapmak üzere çalıyorum iki tanesini :mrgreen:

Selamlar
Lens Samyang 14mm f2.8 Manuel lens olduğu için, fotoğrafa diyafram değerlerini işlemiyor. Dolayısı ile hangi fotoğrafı hangi diyaframda çektiğimi bende hatırlamıyorum :)
Lens çok keskin bir lens değil, ve malasef geziye çıkarken "Sony A7" üzerinde elimde kalan tek lens buydu. Daha yeni Zeiss 55mm f1.8 i sattım ve çok pişmanım. Flickr portföyümden değişik lenslerle çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz.

55mm ile çektiğim Favorilerimden biri :=)
[url]https://farm8.staticflickr.com/7604/16896458182_fe755efbc6_b.jpg[/url]
My Honda Nc700x by photojective, on Flickr

Ayrıca bu fotoğrafta Motorun Dergisi Nisan sayısında 1.cilik aldı

[url]https://farm9.staticflickr.com/8588/16461289449_ee3711be5f_b.jpg[/url]Istanbul nights with Honda Nc700x by photojective, on Flickr

T-shirt hediye ettiler :)

Hocam gerçekten çok taktir ettim, harika iş çıkarıyorsunuz. çokta kıskandım doğrusu. motosiklet aldım alalı çok uzaklaştım fotoğraftan. hatta motosikletimin bile zahmet edip fotoğrafını çekemedim. hatta inanırmısınız sırtıma çantayı takıp motora binmek bile yoruyor beni. içimde fotoğraf tutkusu var fakat, motosikletim engel oluyor sanki... ancak bu yaz daha iyi işler başaracağım inşallah.
bende canon eğitim grubu ile tanışıp aramızda grup açtığımız gezimizde sakaryada şu fotoğraf ile ödül almıştım. ödül olarak sayfamızda 1 ay boyunca resim asılı kaldı aynı zamanda her buluşmada aramızda toplaştığımız bir miktar para ile birinci seçtiğimiz fotoğrafın sahibine veriyorduk. şanslı kişi ben olmuştum tam 350 TL aldım :)

iframe>

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Bi foto makinesi aldırcaksınız zorla :)
harika gezi ve kareler tebrikler ..

Göz ziyafeti icin tesekkürler !

momentleri iyi yakalamissiniz? devamini beklerim

hocam 2 sorum olucak,eos 600d ile bu fotolar kadar kaliteli çekimler olur mu?(almayı düşünüyorum haftasosunu),2.cisi IS 2 LENS ne oluyor,fiyat farkına değer mi?,

hocam bu hafta sonu bende 125 cc lik motorumlar antalya demre yapmay düşünüyorum ama yollar nasıl ne önerirsiniz

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok güzel gezmişsiniz tebrikler:cat:

olymposta parasız çadır atabileceğimiz yer yok heralde, varsa nerdedir? temmuzda orda olmak istiyoruz :)

sizin gezi yazıları ayrı güzel oluyor.. resimlerinizden nasıl bi profesyonellik akıyorsa hayran bırakıyor insanı.... süper ötesi...

Elinize sağlık hocam fotoğraflar çok başarılı.. Gezi harika olmuşa benziyor.. Olimpos zaten harika bir yer.. :cat: Tekeriniz düz bassın.. :)

çok güzel gezmişsiniz tebrikler:cat:

olymposta parasız çadır atabileceğimiz yer yok heralde, varsa nerdedir? temmuzda orda olmak istiyoruz :)

Merhaba, Parasız var mı bilmiyorum ama paralı çadır yeri gördüm. Olimpos Antik Kent girşinden 500metre geride... Pahalı olduğunu sanmıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

hocam bu hafta sonu bende 125 cc lik motorumlar antalya demre yapmay düşünüyorum ama yollar nasıl ne önerirsiniz

Yollar çok çok iyi. Hiç bir sıkıntı yaşamadık. Benim önerebileceğim hava karardıktan sonra yol yapmayın. Özellikle 125cc gece karanlığında arabalar yok sayıyorlar.

Ali çok güzel kareler.Senin gezilerini takip ediyorum.Sen nc yi satmamışmıydın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar