bilgiler için teşekkürler motorun hafif olması yakıtın az olması ve yol tutuşunda azalması demek 180'i aşıp neyapacaksın hız=risk

istenildiğinde hızlı gidebiliyor olması yeterli bence zaten motor sport touring gezmek amaçlanmış yani az yakması daha önemli birde gezilerinizin birinde şu kadar km gittim bukadar yakıt aldım gibi paylaşımlarınız olursa dahakesin sonuçlar elde edebiliriz az önce baktımda fiyatlarıda uygun bağzı modellere göre vergi yönünden ara cc olması sebebiyle dezavantajlı tabi ama görüntüsü çok hoş severek kullanmanız ve nice paylaşımlar yapmanız dileğiyle iyi gezmeler.
Evet hız artınca tüm parametreler değişiyor, hızlı giderken etraftaki güzellikleri de göremiyorsun ayrıca

Ortalama yakıt tüketimini gösteriyor ve motoru aldığımdan beri sıfırlamadım şimdiye kadarki yaklaşık 14000km'nin ortalama yakıt tüketimi 4,7lt/100km motorda (ne kadar doğru ölçüyor bilmiyorum.) Tabi bu değerin çıkmasının ana sebebi %90'ı şehirlerarası yol yapmamdır.
Valla abi yakıt olaylarını pek dikkat etmiyorum motorda zevk için kullandığım için araba olsa gramını bile hesaplıyorum ne kadar yaktı diye :cherry:
Motorda depo boşalınca dolduruyorum hesap kitap yapmadan.
Hatta şöyle çok güzel bir özelliği var ekranın, depo boşalınca klasik depo çubuğu yanıp sönmeye başlıyor ve yeni bir ekran geliyor (normalde gözükmeyen bir ekran) ve depo ışığı yandığından beri kaç km yaptığını gösteriyor sana. Yani depo ışığının yandığını 10 km sonra fark etsen bile 10 kmdir yedek benzinde gittiğini anlıyorsun yeni ekrandan.