4 'e Tek Eksoz Sizce Nasıl Olur.

Değerli tüm motosiklet. net üyeleri selamlar.HONDA CB75OK mOtosikletimin egzozunu değiştirmek istiyorum.Şu an üzerinde sağ ve solda birer egzos tüp var ve ben bu egzozlarımı yenilemek Değişmek istiyorum.Yeni akmak istediğim egzoz u 4 e tek yapdırmak istiyorum , bu konuda sizin fikirlerinizi tecrübelerinize dayanarak yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Aynı zamnda bu işi yani egzoz imalatları nerede oluyor yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.Şimdiden herkeze tş ederim,Bir gün olurda görüşmek dileği ile.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanayideki egsozcuları bi dolaş.. aklında kesin bilgi olur hemde fiyat araştırırsın..

Sanayideki egzozcuların sattıkları egzozlar otomobiller icin tASarlanmış olan egzozlar değilmidir.yAda otomobl egzozları motosikletlere takılabilirmiki?takılırsa performans nasıl olur acaba?

evet egzos onemlıdır ama bı bayıye falan gıt bayı servısıne gıt bı arastırma yap derım

Ben çok hoş olacağını düşünmüyorum, 4 e tek daha çok süper sportlarda biliyorsunuz, turing makinede çift daha hoş duruyor, bir an tek olarak düşünmeye çalıştım sanki topal gibi olur düşüncesindeyim, tabi bu sadece benim düşüncem

Evet belki dizayn ve esteik bakımdan kötü olabilir fakat bayğı bir masraflı olur sanırım 2 tüp egzos 2 yıl önce sormuştum fuarda 600 trl civarında demişlerdi 4 boğaz ve 2 tüpe şu an bilmiyorum nedir fiyatlar.23 şubatta fuara gittiğimde soracağım bakalım.

Motor 4 silindir olduğu için araba egsozu pek etkilermi bilmiyorum. Tek egsoz edersen eğer motorun görünümü dahada eskiye kaça bilir. Yeni çift egsoz attığında daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. Tiger egsoz lara baka bilirsin. Onların fiyatları biraz daha düşük sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar