4 Dakikada 18km Hayabusa

Bu bir marifet mi? Eğer marifetse kimin marifeti? Marifet değilse niye dört dakika?

Bunu da izlemediğimize göre sıradaki motorun 0 - 300 videosuna geçebiliriz.

Saf yetenek. MotoGP pilotları RedBull Ring'de 4 dakikada 13 km zar zor yapıyor.

Son düzenleme:
Motor boş arazide gidiyah :cyclopsan Aynı arkadaş aynı motorla aynı hızda İstanbul-Sakarya-Düzce otoyolunda hafta sonu gitsin bakalım :)

Motosikleti
Yok
Motor boş arazide gidiyah :cyclopsan Aynı arkadaş aynı motorla aynı hızda İstanbul-Sakarya-Düzce otoyolunda hafta sonu gitsin bakalım :)

Pist disinda bir yerde gitmesin, olecek ya da sakat kalacaksa bile baskalarinin hayatini hic etmeye gerek yok.

HUN

Yalnız motor güzel gidiyor.surate bakiyom daha cevirecegi devir bandı var maaşallah

Motosikleti
Yok

Pist disinda bir yerde gitmesin, olecek ya da sakat kalacaksa bile baskalarinin hayatini hic etmeye gerek yok.

Anlatamazsın dostum anlatamazsın. Bak diğer 0-300 konusuna marifetmiş gibi altında yorumlar yığılıyor.

Senin orada yine güzel bir yorumun var. Millet anlamamazlıktan geliyor.

Tavuk gibi parçalara ayrılacak sonra o yorum yapan kişiler yine burada üzülmüş numarası yapacaklar.

Sonra niye bunlar başımıza geliyor diye yakınıyoruz. Sonra niye motorcuları sevmiyorlar.

Neyse söylenecek çok söz yazılacak çok şey var ama neyse. Yüksek hızdan ölen arkadaşlarımız hatırına sabır diyelim.

Motosikleti
Yok
Anlatamazsın dostum anlatamazsın. Bak diğer 0-300 konusuna marifetmiş gibi altında yorumlar yığılıyor.

Senin orada yine güzel bir yorumun var. Millet anlamamazlıktan geliyor.

Tavuk gibi parçalara ayrılacak sonra o yorum yapan kişiler yine burada üzülmüş numarası yapacaklar.

Sonra niye bunlar başımıza geliyor diye yakınıyoruz. Sonra niye motorcuları sevmiyorlar.

Neyse söylenecek çok söz yazılacak çok şey var ama neyse. Yüksek hızdan ölen arkadaşlarımız hatırına sabır diyelim.

Anlatmak derdim degil artik. Benim asil dusundugum sey, su forumda akli basinda yazan bazi insanlarin bile 299'culari gorunce "ooooo, masallah, roket gibi, yag gibi..." cumleleri ile aslinda cok akillari basinda olmadigini, halka acik yollarda 299 ile gitmeye calisanlari alkisladigini goruyorum. Alkislanacak bir sey yok.

Insan dedigin maymundan hallice zaten, ne ogretirsen yapabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar