4 bin ytl ye hangi scooter

CBA

dylancilar nerdesiniz ya arkadasin motora ihtiyaci var:))

burdayızda abi dylan için 3 5 bişiler daha yükseltmesi lazım fiyatı
hatta şu anda bi abimde 1100 km de siyah dylan war 4.800 ytl den aşağı wermem dio istersen görüştürürüm

ayrıca bi kaçtanede sahibindende war 2. el satılık
mesela bu.ilanla hiç bir alakam yoktur temiz gözüktüğü için az km li olduğu için fikir amaçlı ekliyorum

http://www.sahibinden.com/2500_km_2008_model_dylan_150WQQaXQQ10693472WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
kardeş istersen ben yeni aldığım yamaha ybr 125 i sana satayım 16-09-2008 trafik çıkışlı 3000 e veririm... tabi düşünürsen bende cc yükselticem onun için satıyorum...

burdayızda abi dylan için 3 5 bişiler daha yükseltmesi lazım fiyatı
hatta şu anda bi abimde 1100 km de siyah dylan war 4.800 ytl den aşağı wermem dio istersen görüştürürüm

ayrıca bi kaçtanede sahibindende war 2. el satılık
mesela bu.ilanla hiç bir alakam yoktur temiz gözüktüğü için az km li olduğu için fikir amaçlı ekliyorum

http://www.sahibinden.com/2500_km_2008_model_dylan_150WQQaXQQ10693472WQQpXQQdisplayitem

Ayrıca biraz pazarlık payı olabilirki elinde olan paraylada bunu alabilirsin bence.
Bide,tamam süper8'in teker çapı büyük ama niye illa hava soğutmalı?Bence 2.elde temiz Grand dink 250'lerde mevcut.Şehiriçi,şehirdışı tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir motor bence.

ARKADAŞLAR ŞUAN BENDE POLO VAR ONDAN ÖNCE KYMCO AGİLİTY VARDI ÇOOOOK AMA ÇOOOK MEMNUNDUM O YÜZDEN SATIP TEKRAR KYMCO ALACAGĞIM ŞİMDİ AGİLİTY CİTY 200 ENJEKSİYONLU DÜŞÜNÜYORUM MOTOR YAKIŞIKLI TİP VAR GÜÇLÜ UZUN YOL RAMPA MAMPA DİNLEMİYOR KENAN SOFUOĞLUNUN KUZENİ YAKIN ARKADAŞIM YAMAHA HONDA DERDİ BAŞKA BİŞEY DEMEZDİ ŞİMDİ KYMCO YADA SYM DİYOR BENDE UZUN ZAMANDIR ARAŞTIRIYORUM YA KYMCO YADA SYM SOKAĞA ATACAK PARAN YOKSA Kİ EKONOMİ DEVRİNDE YAŞIYORUZ KESSİNLİKLE KYMCO YADA SYM DERİM AMA KULLANIM TERCİHİNE GÖRE MODEL DEĞİŞEBİLİR MESELA BEN HANIMLA BEN VE GEZMEYİ SEVERİZ UZUN YOLDA OLUR BAZEN O YÜZDEN YAKIT TASARRUFU VE UZUN YOL GÜVENCESİ İÇİN KYMCO AGİLİTY CİTY 200 YADA SYM JOYRİDE EVO 200İ DÜŞÜNÜYORUM RESMEN MASRAFSIZ EŞŞEK BUNLAR AZ MASRAF ÇOK İŞ BEN ARABAYI SATAYIM HEMMEN DÖNÜYORUM BU MOTORLARIN BİRİNE....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar