abiii harbi başka zaman bulamadınmı
avrupa yakasında her zamanki gibi levent bp de bulussak iyi olur..
ama saat kararlaştırmak lazım olur..
19 45 te balık adasında olmamız lazım..
vuhuuu bende böyle bir etkinlik bekliyordum, benide ekleyiniz lütfen
küçük bir soru, eyüpten kaç km bura, gerçi 200 olsa ne yazar geleceğimbirde bana levent yakınmı? istanbulu fazla bilmediğimden bana uygun bi yer söylersiniz ben gelirim.kardeşimide getiririm.
levent bp de 7 de buluşursak iftara balık adasına yetişemeyizç,..
daha erken saatte çıkmamız lazım.
akşam 17 gibi..
Bizden memed alide gelecek bende + 2 yaziyor zaten aynen kalsin. Benim kiz 2 aylik, pideyi sevecegini sanmiyorum![]()
abiii harbi başka zaman bulamadınmı
vuhuuu bende böyle bir etkinlik bekliyordum, benide ekleyiniz lütfen
küçük bir soru, eyüpten kaç km bura, gerçi 200 olsa ne yazar geleceğimbirde bana levent yakınmı? istanbulu fazla bilmediğimden bana uygun bi yer söylersiniz ben gelirim.kardeşimide getiririm.
evet abi 1 yılı geride bırakmaya az kaldı yeğenin yaşına girecekl:
tr100 erkin abiyle gelme niyetimiz var fakat o gün çalışıyoruz ikimzde ayarlayabilirsek izinleri geleceğiz inşallah
tamam serkan birlikte çıkarız. kaç gibi çıkarız tahmini?Dostum sen gelmeye nıyetlı ıse bırlıkte cıkarız,
hele saat kesınlessın,
Haberleşiriz,
benım numaram İMZA kısmında kayıtlı bilgin olsun...
şu an seni ekledim dostum kardeşinde gelecekse listeyi güncellersiniz
sizin gelmenize ayırca sevinirim yüz yüze tanışalım artık :cherry: forumdan akraba olduk ama olmuyo böyle :cherry: hele erkin abim 29 nisandada niyetlenmişti yine kısmet olmamıştı başım gözüm üzerinde yeriniz var her daim bilesiniz:cat: :rendeer:
ya irfan abi almadın şu iftarı pazara bak herkezin cumartesi işi var neden böyle yapıyorsun yaaaaaa:queen: