HJC C10/C70 serilerine de bakmanı tavsiye ederim. MotoMax'in İzmir'de yeni bayisinden almıştı tüm arkadaşları EXO kasklarını yanında bufflar anahtarlıklar vs. baya hediye vermişlerdi açılışa özel sanırım.Aklımda Scorpion EXO 391 veya 491 modeli var ancak ikisindede uzun zamandır beden bulamıyorum alternatif kask önerisi veya daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum.
Yeni motor alıcam (125CC) başlangıç seviyesi olucak şekilde.
Ankara'da oturuyorum C70'de interkom yok diyolar o yüzden biraz ön yargılıyım.HJC C10/C70 serilerine de bakmanı tavsiye ederim. MotoMax'in İzmir'de yeni bayisinden almıştı tüm arkadaşları EXO kasklarını yanında bufflar anahtarlıklar vs. baya hediye vermişlerdi açılışa özel sanırım.
İnternette intercom takılış videoları var göz atmanı tavsiye ederim.Ankara'da oturuyorum C70'de interkom yok diyolar o yüzden biraz ön yargılıyım.
scorpion alma bence 520 bile korumuyor kaza yapan var yüzünden daha çok hasar aldı tavsiyem axxis veya c70n bakman i71 var ama oda 1800gramAklımda Scorpion EXO 391 veya 491 modeli var ancak ikisindede uzun zamandır beden bulamıyorum alternatif kask önerisi veya daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum.
Yeni motor alıcam (125CC) başlangıç seviyesi olucak şekilde.