burdaki Alpayın pozisyonu bariz penaltıydı,30.saniyede düdükmü çalınır 2.saniyedede çalınır o nedemek penaltıysa penaltı bunun saniyeyle ne alakası var,onların milli marşının yuhalanmasına gelince bu çok önemli değil yuhalasan ne olur yuhalamasan ne olur..Ben Almanyaya gitmeliydim bu daha önemli,ama sırf çok milliyetçi olduğu için milli takımda yer bulan beyin özürlü Alpayın yüzünden gidemiyoruz komik olan bu Alpay çok milliyetçiymiş eee bana ne,nerdesin sen onu söyle bana sen evindesin milliyetçi milliyetçi oturup izlesin şimdi Almanyadaki dünya kupasını..Bana zeki adam lazım çok milliyetçi olması neyi değiştirir savaşamı gidiyoruz kaldıki savaşa bile gitsek akıllı adam tercihimdir bu salak 2sn de kurşunu yer kafasına...öyle heyecanlı duygularla yürümez işler sakin olacaksın,sabırlı olacaksın yeri gelirse alttan alacaksın ama hırsından bişey kaybetmeyeceksin,bugün Türk milli takımı kontrolsüz hırsı ve heyecanı yüzünden dünya kupasına gidememiştir..Sözün özü Yunan bayrağını yerden kaldıran Atatürk'tür zeki insandan kastım, zaferde ona yakışır...