385 dolarlik NOLAN Kask 120 dolar..İnternette Firsatlar

zannetmiyorum 100 euroya kargonunda dahil oldugunu..
nasip artık..
bu arada buradan hala kargo ücreti hakkında mail gelmedi yau..
hos 9 saat fark var arada dolayısıyla işe yeni başlıyolar..

Arkadaşlar , bişeye dikkatinizi çekmek isterim. ''X-801R Tiger SS Replica'' burada replicanın anlamı nedir biliyorsunuz sanırım. replica yan sanayi demek, gerçek nolan değil , adam açıkça yazmış REPLİCA diye. orijinal nolan raf ömrünü bitirsede fabrikası bu malları satmaz ve imha eder. ancak elde kalmış ve raf ömrünü bitirmiş malları , satıcılar bu şekilde satar , ama onlarında hiçbir fabrika garanrisi yoktur.

replica şu anlama da gelir..
yarışcıların kaskları satışa sunulduğu zaman yanına farklı oldugunu belırtmek ıcın replica ibaresi gelir..
mototal.com.tr incelendiğinde (http://www.mototal.com.tr/x801r.asp)
yarışcılara ait kaskların "şekil 1 a checa b elias gibi " modelleri replica şeklinde gözükmektedir..

not:elde kalmış kısmına cevabım yok görücez:)

replica şu anlama da gelir..
yarışcıların kaskları satışa sunulduğu zaman yanına farklı oldugunu belırtmek ıcın replica ibaresi gelir..
mototal.com.tr incelendiğinde (http://www.mototal.com.tr/x801r.asp)
yarışcılara ait kaskların "şekil 1 a checa b elias gibi " modelleri replica şeklinde gözükmektedir..

not:elde kalmış kısmına cevabım yok görücez:)

evet bende oyle bılıorum anlamını:cat:

kasklar için belki öyle olabilir . bir iddiam da yok zaten ama replica genelde yan sanayi dir bunu anlatmaya çalıştım.

çok dağınık bir mağaza kardeşim aradığımı bulamıyorum:cherry:

dil bilmeyince bizde bön bön bakındık:pale:
Yok abicim teknolojiyi kullan..Bak webceviri diye bir program var..
Onu kurup o programdan giriş yaparsan siteye %80 türkçe oluyor..
İsteyen olursa zipli olarak rapid'e atabilirim programın..:wiinkk:

[EK]Gerçi bu işi mete_han A.Ş'nin yapması gerek..Mağaza ve site kendisinin.:p.
Ama yinede yardımcı olurum..Nede olsa devrem benim...Maksat hizmet işte..[/EK]

Son düzenleme:
evet onu bı radıpleııp buraya lınk atarsancok makbule gecer:cat:

Son düzenleme:
Kargo bedeli + ürün bedeli toplamı 100doları geçerse vergi ödeniyor, firmalara istediğiniz fiyatı yazdıramazsınız, bedeli ne ise onu yazarlar, 100doları geçen kısmına değil tamamına vergi oluyor üstelik görevliye bağlı, paketin fiyatına değil genelde Türkiye fiyatına göre hesaplıyorlar, yanmayın :)
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
50 doları aşarsa alcağımz şey yandık yani. ince hesaplarla onu düşüncez bi de. kargo hesaplama fln ooo. zaten anlamıyodum bişey iyice ambalak oldm :(

kursattekin, Normal sitelerde tabiki de yazdıramazsın onu belirttim zaten. Ebay de satış yapan dükkanlar var oralarda deniceksin şansını. Ben yaptırdım. Yaptıramazsınız diye birşey yok, benim gibi yaptıran da çok var. Şu anda kullandığım eldivenden, satmış olduğum motorumdaki koruma takozları, tankpad hepsi amerika ve ingiltereden geldi.

valla ımıs bu ıs o zamanda bu sıteyı turkceye cevırmek ıcın bırı radıplıycektı onu beklıorum

evet onu bı radıpleııp buraya lınk atarsancok makbule gecer:cat:

valla ımıs bu ıs o zamanda bu sıteyı turkceye cevırmek ıcın bırı radıplıycektı onu beklıorum
Link aşağıda..Zip'lidir.Zip'i açın ve çalıştırın..Hem Kullanma klavuzuda yanında...:queen:
WEVCEVİRİ.İndirin.

.
Buda fotosu..Mete_han alacağın olsun senin...Kuyunun başında bekler olduk..:bounce::cherry:
webcevirop3.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar