...

Süper Moderatör (BBRR)
ne acı ama o baraj tarlaları sulayacak insanlara ekmek kapısı olacak o bölgenin hayat standardını arttıracak yüzler gülecek çocuklar aç kalmayacak hizmet gidecek eğitim gidecek bunlar hep parayla olacak ve ne yazıkki ödenmesi gereken bedeller olacak organ bağışı gibi düşünün gencecik bir can gidiyor ama 3-5 kişiye yeni yarınlar bırakıyor gidenin arkasından ağlarken o 3-5 kişi için sevinmiyomuyuz :bounce:
madalyona birde bu şekilde bakalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nerden bakarsan bak bi Türk'lük yapıyoruz işte.. :pr: :pr: Her şeyde kendimize hayran bırakıyoruz..

slm bbrr..biz baraj yapmayalım, yol yapmayalım demiyoruz ki... Öyle bir şey düşünmek bile çok kötü...ilerleyen genç bir Cumhuriyette baraj,yol,köprü gibi halkın yaşam standartını yükseltecek unsurların önünü kesmiyoruz. Bizim istediğimiz tarihimize biraz saygı duyup , kimseler duymadan dozerle kazıp yok etmektense arkeologların araştırması sonucu veriler elde etmek istiyoruz..

Motosikleti
Su Motoru
Re: ...BİZ TÜRKLER VE TARİHİMİZE BAKIŞ AÇIMIZ...

mete_han' Alıntı:
türkiye gibi memleketde kıymetinizmi olur...

biz tarihimize spreyli boyalarla karalarız aşkımızı ilan ederiz...

biz tarihimize kuytu bir yer diye işer sıçarız...

biz tarihimizi yakarız otopark olsun diye...

bizim tarihi çeşmelerimizde arabalar yıkanır...

biz tarihimizi çalarız...batıya satmak için...

biz tarihimizi kendi trenlerimizle yurtdışına kaçırırız...

bizim tarihimiz sosyetik fahişelerin evlerinde süstür...

Ne kadar doğru satırlar yukardakiler tebrik ederim.Amaaa gel gelelim şu satıra ;

mete_han' Alıntı:
bizim tarihimiz yoktur...

Türk tarihi kadar şanlı, asil, göğsümüzü kabartacak kadar muhteşem bir tarihi geçmiş hangi millete var. "Türk tarihi yoktur" demek kadar yanlış bir düşünce olamaz. Ben tarihimle gurur duyuyorum. Neden tüm Avrupa bizden korkuyor, Türk askeri neden dünyanın en iyi askeri, o kadar şehit olan askerimizi, köylümüzü, ATAMIZI hiçe saymış olmaz mısın sen "Türk tarihi yoktur" demekle ? Her ne kadar bu şanlı geçmişi unutan bir yeni nesil yetişsede ben bu tarihe sahip çıkarım ve ilerdede benim çocuklarım bu tarih gölgesinde büyüyecekler ...

Motosikleti
Su Motoru
cemgundes, eyw kardeş. İnanıyorum ki bu forumdaki birçok kardeşimizde senin, benim gibi düşünüyorlardır ...

Moderatör (forrap)
cemgundes' Alıntı:
Ama kimse parmağını bile oynatmıyor.

İşte oynatıyorum :)
Arkadaşlar bunu burada tek tek dile getirmeye gerek yok bence ben inanıyorum ki bu sitede Osmanlı ya ve diğer türk devletlerine yani tarihimize hayranlık duymayan yoktur.Zaten kanında TÜRK kanı dolaşıpta tarihimizle gurur duymayacak adamın zekasal problemleri vardır.Ben aşırı hayranım tarihimize özellikle dünyaya hüküm salmış OSMANLI ya...Düşünsenize ne demektir başka bir devletin padişahına sen benim sadrazamımla eşitsin demek. :bounce: O mehter marşını her duyduğumda içimden bişeyler kıpırdar gözlerim dolar...
Gerçi mehter marşımızı duyan yabancılarında içinde bişeyler kıpırdıyor (öd ve bok olayı :queen: )
Diyeceğim şudur ki bu yazıyı yazan mete arkadaşımızında ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama şuda kesin ki anlatmak istediği şeyleri daha düzgün cümlelerle anlatması gerekir...Yazılarımız bizim düşüncelerimizdir yazılarımızda biraz daha özenli ve dikkatli olalım.
TÜRK TARİHİ hiç bir zaman bitmez bitirilemez hatta denemeye bile kimsenin dötü yemez... :king:

mete_han, BBRR, okulyolu, arkeolog4, powerbyaydin, MeTaL, cemgundes, forrap, :thumleft:

Motosikleti
Su Motoru
forrap' Alıntı:
Gerçi mehter marşımızı duyan yabancılarında içinde bişeyler kıpırdıyor (öd ve bok olayı :queen: )

Forrap var ya Cem Yılmaz senin yanında bo.. yemiş :cherry: . Arada öyle güzel dokunduruyor ve öyle iyi patlatıyorsun ki kopuyorum :p ...

Re: ...BİZ TÜRKLER VE TARİHİMİZE BAKIŞ AÇIMIZ...

mete_han' Alıntı:
bizim tarihimiz geçmişimiz yoktur...geleceğimizde olmayacaktır...

sırf konu güzel olayı açıp kilitlemesinler diyeceğim ama gene dayanamıyorum delleniyorum bu sözü yazmadan önce bir daha düşün derim
bu yazıyı yazan arkadaş uzaydan bile görünen çin setdini yapmalarına sebeb olan biz değilmiyiz, bir çağı kapatıp yeni bir çağı açan biz değilmiyiz, 4 bir tarafdan saldırsalarda yılmadan yenilmeden destan yazan biz değilmiyiz, anadolu toprağını ne pahasına olursa olsun vermeyen bu uğurda ölen şehitler mehmetçikler biz değilmiyiz SÖYLE BANA BUNLAR KİMLERDİ ?
Tarihimiz olmasa yada bu uğurda kanlar dökülmese destanlar yazılmasa şuan belki bir sömürge olarak başka bayrak altında yaşama devam edicektir , şunu aklınızdan silmeyin her ne kadar sahip çıkmıyor gibi görünsekte kimse beni yada başkasını başka bayrak altında yaşamaya mahrum edemez kanımın her damlası bu bütünlük için fedadır

Motosikleti
Su Motoru
powerbyaydin, tam asker moduna girmiş valla :cherry: . Aydın kardeşimiz 2-3 ay sonra askerde :p ...

Aydın asker olmuş antalya ya çıkmış altında jandarmalarınBMW1200GS.MESELA :thumleft:

Motosikleti
Su Motoru
cemgundes, aslen bende İzmirliyim hemşeri çıktık :). Aydın o motora binemez 400 cc Crosvider da ayakları elleri ayakları titriyor :p ...

sen bu lafı dedin ya bitdin ehliyet bile olsa yakaladığım yerde ceza küpü yapıcam seni nede olsa yetki bende olur :p ayrıca sürdüğüm cros özel yapımdı racingden beter bişey :queen:

Motosikleti
Su Motoru
:p ehehehe Ceza küpü yapacakmış valla söylerim Jandarmaya "ben bunun kız arkadaşını elinden almıştım zamanında o gün bu gün bana uyuzdur" diye :p yalan mı yok hehehehe :) ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar