ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİMDE MOTORUM ÇALINI 3 GÜN ÖNCE http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/133553-honda-cbr-1000-rr-motorum-06-07-2014-gece-calinmistir-07-fyu-37-a.html
Plakası olmayan hırsızları cezbeden racing makinayı tenha bir sokağa koyacaksın 2-3 arkadaş kar maskesi ve susturuculu silah ile belli yerlere saklanacaksın hırsız şerefsizler geldiğinde tam motoru çalarken takır takır saydıracaksın .....larıne o geberen .....ların leşinede pc çıktısı motorcuya bulaşanın sonu yazan kağıdı yapıştıracaksın cümle aleme ibret olacak.Sonra motorunu da alıp sırra kadem basacaksın.
Milletin yıllarca hayalini kurup bin bir zahmet ile dişinden tırnağından artırıp aldığı motoru 5 dakikada yürütmek adamlık bir kenara insanlığa sığmaz böyleleri ölümü hak ediyorlar.
Konu sahibi arkadaş sanada geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bazen katil olmak elde değil ben bile taa buradan kendi motorum çalınmış gibi kızdım.
valla geçmiş olsun diyemeyeceğim. çünkü az gelir. canınız sağolsun diyecek tek şey bu!! merak ettiğim bazı konular var cevaplarsanız.
1. iş yerinizin arka bahçesinde nasıl çaldılar? kapı yokmuydu? varsa kilitleri nasıl kesmişler? sadece disk kilidi mi vardı?
2. motorunuzun karenajlarını nasıl tanıdınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
güzel demişsin de öyle amatör iş yapılırsa hırsızlar aramazlar ama seni şıp diye bulur birde organizeye sokarlar.. bu ülke böyle.. en güzeli yakalayıp doğduğuna pişman edeceksin. piskolojik işkence ile. sonra tüm çaldığı motorlara öttüreceksin. herşeyi öğrenip videoya alcaksın.. sonra polise, ama asla senin yüzünü görmeyecekler..
Kasko diyen arkadaşlara soruyorum, örneğin 9000tl lik Cbr250 için yıllık 10.000 TL kasko isteyen firmalar varken, ne kaskosundan bahsediyorsunuz??? Kimse hizmet vermek yada adaleti sağlamak için uğraşmıyor. Polisinden hırsızına kaskocusundan pist işletmesine kadar birileri bir şey yapıyorsa nereden yolarım diye bakıyor...