350k bütçeyle süper moto mu yoksa racing mi

Merhaba 125 lik kullanıcısıyım normalde daha motor almicaktım fakat arkadaşımız rc390 nı sürünce tekrar anladım geldi ve kararlıyım şimdi ben bir süpermoto hastasıyım ama bir yandan hız isteyen yönüm racing al diyor racing için aklımda voge 525 rr var şimdi o paraya Süpermoto toplayabilir miyim diye düşünüyorum zor hazır almak istesem bulamıyorum bildiğiniz model falan varmı supermoto yada voge alıp geçeyimmi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
525 RR tuhaf bir motor, 55 bg güç üretiyor ama ruhsatta bu güç belirtilmeyip "A2'ye uyumlu" deniyor. Sizi bilemem ama ben sizin yerinizde olsam A2'ye uyumlu bir spor motor arasam ilk olarak Cbr 500R'a bakardım, sonrasında Aprilia Rs 457

Gerçi ehliyet sınıfınız yetse o paralara 2. el ne canavarlar var.

525 RR tuhaf bir motor, 55 bg güç üretiyor ama ruhsatta bu güç belirtilmeyip "A2'ye uyumlu" deniyor. Sizi bilemem ama ben sizin yerinizde olsam A2'ye uyumlu bir spor motor arasam ilk olarak Cbr 500R'a bakardım, sonrasında Aprilia Rs 457

Gerçi ehliyet sınıfınız yetse o paralara 2. el ne canavarlar var.
Haklısınız ama supersprot yerine Supermoto daha çok ilgimi çekiyor crf250l alıp modifiye etsem gene aynı paraya geliyor fakat bu seferde hız daha düşük kalıyor akrobasi hareketlerin cezaları bukadar artmışken supermoto almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama çok seviyorum supersport ta da hız var siz belliki supersporttan daha çok hoşlanıyorsunuz babam r25 alalım diyor ama supersport alacaksam hız alıyorum demektir o yğzden beygir tork olarak voge daha mantıklı geliyor ve bilirsiniz r25 devlet dağıtıyor gibi herkes r25 alıyor ne yaapcağımı bilemedim

herhangi bir uzun bacaklıyı süper motoya çevirmek için ön tekeri arka tekerleği eşitlemek yeterli diye biliyorum, yoksa ön amortisörlerle de oynamak gerekiyor mu

Motosikleti
Motorsuz
xt660x ler var uğraşırım dersen
wr 250 r alabilirsin supermoto jant lastikli
aprilia 125 lik var x direkt supermoto ama 125 lik işte

herhangi bir uzun bacaklıyı süper motoya çevirmek için ön tekeri arka tekerleği eşitlemek yeterli diye biliyorum, yoksa ön amortisörlerle de oynamak gerekiyor mu
Cross jantları çok ince birazdaha kalın ve genellikle 17 inç jantlar olur asfalt için ve ön teker genellikle arkadan daha küçük olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xt660x ler var uğraşırım dersen
wr 250 r alabilirsin supermoto jant lastikli
aprilia 125 lik var x direkt supermoto ama 125 lik işte
125 olmasa kesinlikle aprilla alırdım wr lar da çok eski 270 bine neredeyse sıfır 25 model crf ler var daha mantıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar