3500tlye kask onerisi

su anda kullandigim kaskin on tarafi acik, kışın motoru sururken yuzum donuyor. kalite anlaminda guvendiginiz kask var mi bu butceye? kafa boyutum ne bilmiyorum ama l ya da xl olabilir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
3500 liraya kask yazıyorsun çıkıyor birsürü site... En azından kafana taktığından iyidir..

Motosikleti
CB750A
Origine ler indirimde şu an 2700e satıyor
bana normalden küçük gelmişti denemeden alma derim.
hatta her marka için geçerli bu.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbuldaysanız Hasanpaşa'daki bir sürü mağazanın bir arada olduğu sokakları gezin, her bütçeye uygun kask var orada. Kask denemeden alınmaz, hatta mağazada 10dk denemek de işe yaramıyor bazen yarım saat kafada tutmak gerekiyor.
Geçen sezon başı hanıma kask alalım dedik, benim kask da 4 yıllık oldu almışken ikimize birden alalım diye mağazaya girdik, kafamıza denedik ama aceleye geldi, shoei neotec 3 kaskları aldık çıktık, daha ilk turda kafasını üstlerden ağrıttı, mağazada denediğimizde bir büyük bedeni çok büyük gelmişti, M bedeni tamam oldu demişti ama 1 saat sürünce ortaya çıktı olmadığı, yani sadece kafaya uyma konusu da değil, marka/model olarak kafa yapısına uygun kask seçmek gerekiyormuş, gidip mağazadaki en pahalı kaskı almak da kurtarmadı bizi. şimdi o kaskı çocuklar kulanıyor, neyse ki onlara uydu da 25bin lira boşa gitmemiş oldu.
Mağaza mağaza dolaşın, yanınıza bir buff alın, mağazada kafanıza buff geçirip kaskları deneyin, özellikle tepelerden sıkmasın, yanaklardan sıkması sorun değil o normali zaten.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Yamaha XSR700
su anda kullandigim kaskin on tarafi acik, kışın motoru sururken yuzum donuyor. kalite anlaminda guvendiginiz kask var mi bu butceye? kafa boyutum ne bilmiyorum ama l ya da xl olabilir.
Az daha çıkıp hjc c10 alınabilir. Sağlam kasktır.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Bedenine bakın sonra kafaya girmediği zaman sorun yaşamayın. L diye alıp sonra neden olmadı demeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar