ilgİnç tesadüf ben de aynı gün saat sabah 7:00 civarı istanbuldan artçımla çıkacagım ve ayvalıga doğru yol alacagım. ayvalıkta 3-4 gun takıldıktan sonra da uşaga geçip bir 3-4 gun de orada kalacagım. sonrasında istanbula dönüş. Toplamda 1500 km yi biraz geçecek yolum.
belki karşılaşırız ha çanakkale ecebat feribotunda?
bu arada o çanakkale yolları inanılmaz eğlenceli yollardır. ben geçen sene geçmiştim oralardan. çok zevk alacaksınız geziden.
tavsiye demişsin, cıkmazdan evvel yagını değiştirmen iyi olur. 1000 km lik yagın bile olsa değiştirmeni tavsiye ediyorum. 10-40 yerine 10-50 sentetik alırsan yüksek ısılarda motorunun performansı düşmez.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:55 PM ----------
bak benim yolum da bu:
belki karşılaşırız ha çanakkale ecebat feribotunda?
bu arada o çanakkale yolları inanılmaz eğlenceli yollardır. ben geçen sene geçmiştim oralardan. çok zevk alacaksınız geziden.
tavsiye demişsin, cıkmazdan evvel yagını değiştirmen iyi olur. 1000 km lik yagın bile olsa değiştirmeni tavsiye ediyorum. 10-40 yerine 10-50 sentetik alırsan yüksek ısılarda motorunun performansı düşmez.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:55 PM ----------
bak benim yolum da bu:
Son düzenleme: