- Konu Yazar
arkadaşlar 34 YFU 10 plakalı 2006 model yi-ying 150-t4 model motorumu 28/08/2007 tarihinde internette verdiğim ilan vasıtasıyla isa akbulut adlı şahsa 28/08/2007 tarihinde büyükçekmece 8.noterliğinde adı geçen şahsın teyzesi olduğu söylenen Aysel KAYA ( o sırada orada yokdu) adına İsa AKBULUT'a satışını yapması için vekalet verip (motorun vergi borcunu yatırmadığım için ve kendine satış yapamayacağı için teyzesi adına vekalet verdim) motoru teslim ettim.verdiğim 10 günlük vekalet süresinde motorun satışını almadılar.şahsın tel.nosunu cep telefonum arıza yapınca içinde silindi.tüm aramalarıma rağmen ne motoru nede şahsı bulamadım.motorun ruhsat sahibi halen benim.şahıs bana istanbul/fatih'de börek salonu olduğu söylemişdi.o semtte olduğunu tahmin ediyorum.motoru gören yerini bilen varsa motoru sadece vergi borcunu ödeyene satışını vericem.300 ytl kadar vergi borcu var motoru bulana vergi borcuna karşılık satışını hemen vericem başka bişey istemiyorum.motora en son avcılar yüksek oto egzostta performans eksozu takılmışdı.resimler aşağıdadır. tel: 0546 411 61 10
Son düzenleme: